Ž.B. parašė:
i rankyte skiepijo dabar?
ne. y kojyte ir kitas skiepas bus y kojyte
Ž.B. parašė:
i rankyte skiepijo dabar?
ne. y kojyte ir kitas skiepas bus y kojyte
zivilia parašė:
ne. y kojyte ir kitas skiepas bus y kojyte![]()
Paprastai MMR jau skiepina i rankyte. Bet mano seses mergaite ir i koja paskiepino, nes ji uzsimirsus kelnytes buvo numovus jau margaitei. Tai tikriausiai gali skiepinti ir i kojyte ir i rankyte
zhymule parašė:
Paprastai MMR jau skiepina i rankyte. Bet mano seses mergaite ir i koja paskiepino, nes ji uzsimirsus kelnytes buvo numovus jau margaitei. Tai tikriausiai gali skie…
O jus jau buvot metuku proga TA? Nes idomu jusu vaikuti skiepys ar ne, kai manojo neskiepijo metukams suejus.
sandrule85 parašė:
O jus jau buvot metuku proga TA? Nes idomu jusu vaikuti skiepys ar ne, kai manojo neskiepijo metukams suejus.![]()
Buvom, bet manasis dar kosti kleckas. Tai niekas neskiepino. O ugi matavo ir atsistojus. Sake dabar visada taip matuos. Tai ugis 75, svoris 11.2kg. Antradieni eisiu pas ginekologe, tai jei Jakaterina dirbs uzklausiu ar ateit, kai nebekoses ar skiepins tik kartu su MMR, ko labai nenoreciau
zhymule parašė:
Buvom, bet manasis dar kosti kleckas. Tai niekas neskiepino. O ugi matavo ir atsistojus. Sake dabar visada taip matuos. Tai ugis 75, svoris 11.2kg. Antradieni eisiu…
Mmm...tai mano tikrai gaus tada du skiepus 15 men.
O kaip jums ugis, isliko toks pats ar pasikeite?
sandrule85 parašė:
Mmm...tai mano tikrai gaus tada du skiepus 15 men.
Isliko toks pats. Nors praeita karta matavo gulinti. O rubeliu jau dali supakavus i dezes nes nebetelpa...tai nelabai tikslus tas matavimas, kol vaikas neissitiesia. Ai dar norejo pasvert atsistojusi. Tai pati juokesi Jakaterina, kad negali buti, nes svarstykles rode siek tiek virs 10 kg. Nes manasis nenustovi vietoj, trypia, sukiojasi ir t.t.
zivilia parašė:
ne. y kojyte ir kitas skiepas bus y kojyte![]()
neskaudejo pati kojyte po to?
Ž.B. parašė:
neskaudejo pati kojyte po to?
kad nelabai tik ta vieta buvo tokia kieta pora dienu. ir seip net neverke kai dure nors sake kad sitas skiepas skaudus
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai