SandraTomas parašė:
Labai kvailas klausimas,bet pirmas leliukas ir net nežinau...O su kuo skalbėte mažylių rūbelius?
As asmeniskai tai su persil sensitive skalbiau tiek mergaites nuo gimimo tiek savo .Tiek dabar busimo leliuko rubukus .
SandraTomas parašė:
Labai kvailas klausimas,bet pirmas leliukas ir net nežinau...O su kuo skalbėte mažylių rūbelius?
As asmeniskai tai su persil sensitive skalbiau tiek mergaites nuo gimimo tiek savo .Tiek dabar busimo leliuko rubukus .
SandraTomas parašė:
Reikės pabandyti![]()
Pabandykit gal ir jum pades
Anemun parašė:
Man tai del tinimo koju lioton 1000 tepalas padeda irgi patinusios yra.![]()
Kiek zinau pirmus 2 trimestrus galima teptis tepalais, o paskui nerekomenduojama, nes iseina i krauja ir patenka kudikiui. tad geriau pasitarkit su gydytoju.
Anemun parašė:
su specialiai kūdikiams ir vaikams skirtomis priemonėmis. šiuo metu naudoju Dzidzius priemones (miltelius ir minkštiklį). tai man labai patinka. prieš skalbiant (jei skalbiama milteliais, ne skystais skalbikliais) patariama į stiklinę vandens įpilti miltelių ir patikrinti, ar jie gerai tirpsta. Taip pat skaityti sudėtį, kad nebūtų fermentų. Nors, kiek domėjausi, tai nuo mažens kaikas skalbia ir paprastomis priemonėmis, kaip ir savo drabužius ir žiūri, ar nebus alergijos, nebers. bet aš kažkaip nerizikuoju
Diidi parašė:
Kiek zinau pirmus 2 trimestrus galima teptis tepalais, o paskui nerekomenduojama, nes iseina i krauja ir patenka kudikiui. tad geriau pasitarkit su gydytoju.
Per pirma nestuma naudojau ji aisku ne kiekviena diena ir tik vakarais ir dabar taip naudoju Beja lioton 1000 galima nesciom naudot .Taip man gine mano sake ir net pati parekomendavo ji.
Ievute412 parašė:
su specialiai kūdikiams ir vaikams skirtomis priemonėmis. šiuo metu naudoju Dzidzius priemones (miltelius ir minkštiklį). tai man labai patinka. prieš skalbiant (je…
Nezinau mano seimai visai persilis sensitive tinka.O seip tai matysiu kada vaikas sitas gims jai jis bus alergiskas tai skalpsiu jo rubus atskirai ir spec priemonem.Cia nematau problemos nes jau bus antras lelius pas mus
Rasacic parašė:
Sveikos. Gal patartumet kokius naktinius imti i pacia gimdykla? Pirmas kartas, neturiu supratimo![]()
AK sakė turėt savo, bet jei jau neturėsiu, tai duos. Nusipirkau NY tokią didelę baltą vyrišką maikę iki kelių už 3 eur.
Jurgita86 parašė:
Mums gegužės 18 terminasPanašiai gimdysim
Gal žinote ko laukiatės?
Mergytės laukiu
Aš nusiimiau jau visus žiedus, bijau, kad paskui užspaus pirštus jei tinti pradėsiu, Čia gi neprognozuojama. O ir taip jau pirštukai pasipūtę nuo nėštumo.
Garban4 parašė:
AK sakė turėt savo, bet jei jau neturėsiu, tai duos. Nusipirkau NY tokią didelę baltą vyrišką maikę iki kelių už 3 eur.
Mes taip pat mergytės
Aš dar netinstu tai kol kas nenusiimu, bet jei pradės tinti tai taip pat nusiimsiu. Kur planuojate gimdyti?
Garban4 parašė:
Na taip, kaip kuriai, as pfu pfu pfu netinstu dar niekur, bateliai mano visi arba ant neaukstu kulneliu arba platformyciu, itelpu i visus ir i rubelius savo iki nestumo nesiotus, tad net neislaidausiu, nepirksiu kitu nieko kol nesiot galiu ka ir visada, tai kol kas drasiai ir su ziedeliu jauciuos, tarpas dar toks pats tarp ziedelio ir pirstuko, dar erdves yra, kaip anksciau, tai neimu, bet kasdien patikrinu ar tas tarpiukas yra, nebuvau dar gyvenime niekad jo nusiemus tai gal isvis neprireiks o tik ta gimdymo viena para, nes jau turbut kazko truktu nuemus kai tiek metu isnesiota ;)
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai