leiliukas parašė:
Šiandien nusipirkau kaip tik šiasSakė jos yra pakankamai nemažos,dažnai kūdikiams būna per didelės,tad neišaugs tikrai.Tuo labiau,kad pradžioje juk labai dažnai…
Supratau
leiliukas parašė:
Šiandien nusipirkau kaip tik šiasSakė jos yra pakankamai nemažos,dažnai kūdikiams būna per didelės,tad neišaugs tikrai.Tuo labiau,kad pradžioje juk labai dažnai…
Supratau
Kleckiuk parašė:
Dar toks klausimėlis. Gal kuri nors jau pirkot sauskelnes? Aš planuoju pirkti moony nb 0-5 dydžio, apie 90 vnt. Ar ne per daug bus tų sauskelnių tokio dydžio, ar ti…
Oi, nedijaudinkit. Pirma menesi mazdaug po 8-10 sauskelniu per diena sueina. Tai jums to poko - gerai savaitei. Reiks dar pirkti, tikrai nespes isaugti...
šrimpas parašė:
Oi, nedijaudinkit. Pirma menesi mazdaug po 8-10 sauskelniu per diena sueina. Tai jums to poko - gerai savaitei. Reiks dar pirkti, tikrai nespes isaugti...
Tai va, dėl to ir klausiu, nes neįsivaizduoju kokiais kiekiais tos sauskelnės eina į trasą
Ieva-ievutė parašė:
O kada pildėte į sodrą prašymą ?
As rugpjucio 8 diena pildziau, ta pacia diena kaip gydytoja. bet kiek supratau darboviete duomenis pateike tik 10 d.. Tai viso per 10 kalendoriniu dienu suvaiksciojo iskaitant, kad 15 buvo nedarbo diena
Kleckiuk parašė:
Tai va, dėl to ir klausiu, nes neįsivaizduoju kokiais kiekiais tos sauskelnės eina į trasą![]()
As irgi tokius pirkau, 2 pakuotes. Draugyte sake, kad cia mazdaug 15-20 dienu
tad nebijau, kad issaugs
aut111 parašė:
kur toki pirkote,ir mes dairomes,bet kazkaip nerandam?kokios kainytes ju?
Pirkau is lelius.lt kaina buvo 99eur. Norejau labai lopsiuko bet vyras nenorejo namu apkrauti daiktais tai ieskojau kazko universalaus. Todel sita ir issirinkau. Kiek skaiciau dauguma patenkinti ziuresim ar pasitvirtins
pirmasis mano labai mego savo gultuka tikiuosi kad ir sitam patiks.
atanod parašė:
as va toki pradziai pasistaciaunors ir lovyte turejau nuo pirmojo vaikucio,bet lopsiukas bus pats tas pradziai
jau laukiu ,kada galesiu paguldyti
![]()
Koks grazus
leiliukas parašė:
Kad pilvas greičiau susitrauktų
Sako labai padeda![]()
Kiek teko girdet net gydytojai dar ligoninej pataria detis. Kad gimda susitrauktu greiciau
borgitta parašė:
Tai vat, apsilankiau pas šeimos gydytoją, padarė tyrimus, tai padaugėję leukocitų ir baltymo šlapime.. tai liepė išgerti tavegilio, jei nepamažės bėrimas iki rytoj…
Leido gerti tavegili? Labai stiprus vaistai nuo alergijos..
uogaite parašė:
Leido gerti tavegili? Labai stiprus vaistai nuo alergijos..
Va va, man irgi keista pasidare. Nes kaip ir nerekomenduojama nestukems. Nors kaip 3 semestre gal jau galima
ichora_ parašė:
Va va, man irgi keista pasidare. Nes kaip ir nerekomenduojama nestukems. Nors kaip 3 semestre gal jau galima
Na siaip ji gydytoja, zino ka daro manau
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai