erika.r. parašė:
Trumpai bandysiu nupasakoti savo vizitą pas savo fastlege. Labai malonus daktaras, uz kart 4 meginukus kraujo is venos paeme, slapima. Uzsibuvau kabinete valanda su…
Labai dziaugiuosi tikiuosi ir toliau gausi gera prieziura
erika.r. parašė:
Trumpai bandysiu nupasakoti savo vizitą pas savo fastlege. Labai malonus daktaras, uz kart 4 meginukus kraujo is venos paeme, slapima. Uzsibuvau kabinete valanda su…
Labai dziaugiuosi tikiuosi ir toliau gausi gera prieziura
erika.r. parašė:
Ir aš labai džiaugiuosi, kad gavote gera priežiūra
erika.r. parašė:
Pasiseke, tu viena is laiminguju
Tikiuos, kad ir toliau seks tokia pat prieziura. Sianakt nemiegu ir raitausi is skausmo, gelia kelio sanari. Tepalu tepiausi nepadeda, vaistu bijau gert tai nakti leidziu ant sofutes ir kankinuos. Dar man toks idomus dalykas: daktaras tikrino ar neskauda inkstai per tas vietas padauzdamas, tuo metu neskaudejo o va vakare pradejo skaudet ir skauda iki siol vienoje puseje. Ar gali but kad padauze per striai ir sutrenke inksta ar tai gali rodyti, kad turiu problemu su inkstais?
erika.r. parašė:
Tikiuos, kad ir toliau seks tokia pat prieziura. Sianakt nemiegu ir raitausi is skausmo, gelia kelio sanari. Tepalu tepiausi nepadeda, vaistu bijau gert tai nakti l…
Na tikrai inksto pacio jis tau nesudauze ir tau nuo daktaro "padauzymo" nemanau, kad galetu skaudeti. Cia tiesiog itariu zinai kaip buna, kol nezinai, tol nezinai, o kai pasako tai atrodo ir pradedi jausti
Pvz as perskaitau, kad vienai pilvas kieteja, gimda spazmuoja, atrodo keista...nes man taip nera, o gi ziurek kita diena ir man atrodo kad tas pats darosi
Ugne Ay parašė:
Sveikos panos, o kaip del tos rauksles kuria per echo tikrina 12-14sav del apsigimimu, daretes privaciai? Ar nesidarysit?aš rizikom kaip ir nepriklausau bet svarsta…
Aš ėjau privačiai 11sav. Echo, kad pažiūrėtų ar viskas gerai
EmilijaM parašė:
Nezinau ar jau cia klause kazkas, bet kada cia oficialiai isleidzia i dekretines?kiek laiko likus iki gimdymo datos? Aciu![]()
3 savaites iki termino
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai