puma_in parašė:
Sveikos, mamytės,
Pirksiu su baze,nes ir saugiau ir patogiau
puma_in parašė:
Sveikos, mamytės,
Pirksiu su baze,nes ir saugiau ir patogiau
tynkaa parašė:
Pirksiu su baze,nes ir saugiau ir patogiau![]()
O bazę atskirai galima nusipirkti?
Aleksandra29 parašė:
O bazę atskirai galima nusipirkti?
Galima
puma_in parašė:
Sveikos, mamytės,
As be bazes autokedutes net neisivaizduoju... Visu pirma- autokedute sunki, ja kilnot su vaiku nera lengva. Dirzais segineti pirmyn atgal (jei daug vazinejat), bus ziauriai nepatogu ir nervins. Baze yra patogi tuom, kad nereikia sukt galvos su uzsegimais. Tik uzdejai kedute "klik" ir viskas, uzdarei duris, rami sau sedi i masina. As, tiesa pasakius, esu pries tu maziuku leliuku tempiojimus su autokedutem, nes jos nera "gulimos", nugarytes kencia...
tam yra vezimu lopsiai. Man kedutes yra "saugumas"vezant masina, o ne ant vezimo remo
Tiesiog pamastymui.
nina1985 parašė:
Mergaites, patarkit. 37 savaite vyras nori vaziuot keliom dienom paatostogaut i viesbuty kitam mieste. Alia paskutines atostogosKaip ir neplanuojam nk aktyvaus,…
Jei gerai jauciates, kodel ne? Tiek tos LT ir tera, vezkites daiktus kartu - jeigu ka, o prasidejus saremiams tai ir is KLP Vilniu spetumet pasiekti. Niekas taip greit nevyksta..
galu gale vis tiek ligonine extra atveju 50 km spinduliu rastumet
puma_in parašė:
Sveikos, mamytės,
su baze patogiau - dedat kėdutę į bazę ir važiuojat. Bazę galit nusipirkti atskirai. Turint vieną vaiką - nieko sudėtingo ir su diržais, klausimas - kaip dažnai važinėsit autokėdutėj. Dėl kėdutės naudojimo ant rėmo - vėlgi priklauso nuo jūsų - išvažiavot su automobiliu į miestą, vaikas pakeliui užmigo - dedat ant rėmo vežimo ir vežiojat (mūsiškės nebuvo galima užmigus judinti, iš karto pabusdavo ir miegai išgaruodavo, dėl to antrai perkam kėdutę kuri išsitiesia ir pasidaro pilnai gulima ant rėmo, joje galima ilgiau vežiotis)
Tesalija parašė:
Jei gerai jauciates, kodel ne? Tiek tos LT ir tera, vezkites daiktus kartu - jeigu ka, o prasidejus saremiams tai ir is KLP Vilniu spetumet pasiekti. Niekas taip gr…
As Kipre gyvenu, man gausis ligonine uz 120 km kazkur
na bt jau nusprendem vaziuosim su tashem ;)
mes praktiskai nieko naujo nepirksim, nes kaip viena forumiete pasake kad kainos Lietuveleje OOOOOOO, devetuose labai geros kokybes prisipirkau rubeliu uz laabai gera kainele, o dar kai nezinau kas gims tai sunku su tais ieskojimais, is nauju pirksiu tik siaustinuku del bambutes, kepuryciu, dar pora ranksluostuku, is prismos nupirkau pieneli su visokiais aliejais tam atvejui, aisku sauskelnes ir nauji pataliukai
Labas rytas mamytes
na ir naktele.. maziukas ar galvyte ar rankytem koki pusvalandi nakti apacioj pilvuko daves tai skausmelis ojojoj - toks lyg spaudimas net nesuprantu ar i pusle ar i maksti ar i tiesiaja zarna. O jei bandziau iki wc eiti tai norejos susiimt ir prilaikyt, kad nieko ten nepamesciau. Man antra karta taip per si nestuma. Ar kam nors taip dar buna?
Be viso to dar ir rugstys kilo.. tai visai ta pilnati pasitikau pilnu komplektu
vyras net issibudino mane apziuret ir paguost - sake po to ir sapnavo visanakt kaip i GN vaziavom
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai