Mazytia parašė:
Sveikos mamytes man jau ateina 34savatė bet skauda tarpikauli prie makšties kai keliuosi rytė ypač ir vakarė kai pavaikštau dauk ar jums yrgi taip yra ar buvo?…
Man taip pat
Mazytia parašė:
Sveikos mamytes man jau ateina 34savatė bet skauda tarpikauli prie makšties kai keliuosi rytė ypač ir vakarė kai pavaikštau dauk ar jums yrgi taip yra ar buvo?…
Man taip pat
Elvyra 1 parašė:
Paskaičiavo labai greitai , gal per pora dienų , o va pinigėlių dar laukiu , man dar nepervede
o tai jums priklauso pinigai? Jus nesate dekrete su kitu vaikuciu? Nes man sake kad nieko nepriklauso, tik vienkartine, kadangi as prieš tai dekrete buvau
indriukstis parašė:
Gavau stanika is aliexpress nu zinok visai nieko galiu pasakytnesitikejau kad bus nei kazkas panasaus,bet panasus kuriuos ir lindex ziurejau
o atejo va turbu…
kaip pavydziu kad jums dydziu tinkamu yra..man vyras tiek visokiu groziu pridejo į krepšeli kad oi
kai pamaciau kokie dydziai ten..vos neverkiau
man jau D mazas!
-Dovile- parašė:
Damos iskilo pora klausimuku man ;)
Ar jum issprogo bamba?Nes man tai beprotiskai net per rubus ryskiai issokus ba…
Del pilvo niezejimo, nenoriu gasdint, bet gal geriau kreipkites i gydytoja. Nes as pasiskundziau kad pykina vel, tai iskart pradejo klausinet ar neniezti pilvo, sk7bos tvarka dare tyrimus del kepenu fermentu. Kazkokia yra liga susijusi su tais niezejimais.
Gintarė MMM parašė:
o tai jums priklauso pinigai? Jus nesate dekrete su kitu vaikuciu? Nes man sake kad nieko nepriklauso, tik vienkartine, kadangi as prieš tai dekrete buvau
Kaip tai nepriklauso? Jei buvot dekrete nors viena diena kuri patenka i tu 12men skaiciavima prasot kad skaiciuotu pagal ankstesni dekreta. As i darba grizau praeitu metu gruodi. Taip kad pora menesiu patenka i skaiciavimus kai buvau dekrete. Dabar gavau atsakyma, kad skaiciuojama bus pagal palankesni laikotarpi, t.y. Pagal pirmojo vaiko skaiciavimus.
Mazytia parašė:
gal laiptais ar šiaip daug vaikščiojat? mes dabar kraustomes kitur tai palaipiojus laiptais sunku pajudeti po to..bet po poros dienu praeina. Dar nepatogus sedejimas ar ilgas stovejimas kenkia
etute parašė:
Kaip tai nepriklauso? Jei buvot dekrete nors viena diena kuri patenka i tu 12men skaiciavima prasot kad skaiciuotu pagal ankstesni dekreta. As i darba grizau praeit…
ta prasme po gimdymo gausiu bet dabar ne, nes juk nedirbau
Gintarė MMM parašė:
Man ir daktare sake nieks man nepriklausys tik ta vienkartine. Bet viskas priklauso, prisijunkit prie savo sodros ir pamatysit. Gavau pinigus per 7 d.d. Nuo pateikimo
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai