Catsim parašė:
Tai cia as damoms ir uzrodziau ta “Pilna spintute” :)))
as galvoju ji namuose salia lovos guledama pasiguldyti, arba nesioti po namus. geras variantas ir i ligonine. gerai kad uzrodet
Catsim parašė:
Tai cia as damoms ir uzrodziau ta “Pilna spintute” :)))
as galvoju ji namuose salia lovos guledama pasiguldyti, arba nesioti po namus. geras variantas ir i ligonine. gerai kad uzrodet
JustinaMilda parašė:
as galvoju ji namuose salia lovos guledama pasiguldyti, arba nesioti po namus. geras variantas ir i ligonine. gerai kad uzrodet![]()
Nesioti kudiki su juo nepatogu:)) labai gerai ligonineje kudiki i ji guldyti, jis tada apglebtas kaip gimdoje, jaucia krastus, nesiblasko.. namie i lovyte galit idet:)) ilgai jo nepanaudosite:)) man drauge saviski “kokoniuka” perleido :))
Catsim parašė:
Turiu ir as labai panasu, bet ne is spintutes:))
Gavau stanika is aliexpress nu zinok visai nieko galiu pasakyt
nesitikejau kad bus nei kazkas panasaus,bet panasus kuriuos ir lindex ziurejau
o atejo va turbut per pora savaiciu

indriukstis parašė:
Gavau stanika is aliexpress nu zinok visai nieko galiu pasakytnesitikejau kad bus nei kazkas panasaus,bet panasus kuriuos ir lindex ziurejau
o atejo va turbu…
Cha!! Sitas guli mano ali krepselyje irgi
ir dar su taskiukais
Kaip su dydziu? Koki nesiojate ir koki uzsaket?
Pierrita parašė:
Siandien buvau pas gydytoja ir visada kiek einu einu is ryto. Si karta ryte nebuvo vietu. Man taip juokinga atrodo, kai nesciaja sveria vakare ir pagal vakarini svo…
Del to sveriuos pati tik ryte, kad nesokiruot gines ir saves ???
Catsim parašė:
Cha!! Sitas guli mano ali krepselyje irgiir dar su taskiukais
![]()
As su taskiukais irgi laukiu uzsisakius esu, nesitikejau taip anksti gauti ir galvojau slamstas bus, nes maike kazkada bandziau sakytis atejo kazkokia nesamone ant 7metu mergaites
tai dabar pilnut pilnutelis c dydis, tai pasiemiau 85c ziuresiu seip is pirmo zvilgsnio turetu but tip top, katik oer duris ilekiau siausiu matuotis
Catsim parašė:
Butent nuo siu tableciu vemiat???
Taip, butent nuo siu vemiau. Bet kai pradejau gert maisto metu, tada jau nebuvo vemimu. Mano hemoglobinas 98 buvo. Aisku stengiuos visokiu kitu produktu su gelezim vartot, tai ziuresim kaip bus.
indriukstis parašė:
As su taskiukais irgi laukiu uzsisakius esu, nesitikejau taip anksti gauti ir galvojau slamstas bus, nes maike kazkada bandziau sakytis atejo kazkokia nesamone ant …
Lauksiu ispudziu
As nesiodavau 75 b. Bet dabar apimtis tikrai didesne, bet dydis b? galvoju imti c, nes turbut po to vistiek i pieno kombinata pavirsiu ir i b netilpsiu ??
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai