saundstorm5 parašė:
Na jus tai narsuole, kad nelaukete ilgai💪😉 mes norejom, kad du metai skirtumas butu, taip ir isejo, gimtadieniai kol kas skirsis savaite tik, o gal ir visai nesiski…
Oho kaip smagu. Bus šventes kartu ☺️
saundstorm5 parašė:
Na jus tai narsuole, kad nelaukete ilgai💪😉 mes norejom, kad du metai skirtumas butu, taip ir isejo, gimtadieniai kol kas skirsis savaite tik, o gal ir visai nesiski…
Oho kaip smagu. Bus šventes kartu ☺️
Fyja parašė:
Nesijaudinki. Maniskis db tik pasedi abt pyodo kol knygutrs pavarto bet pasisiojas yra tik kelis kartus.
Kol mano neišmoko nulipti nuo puodo ir pasysioti pavykdavo ir pakakoti. O dabar labai retai kada pagaunu sysiuką. Sėdi, kartais ir šalia pasysioja😁
Ramunė3 parašė:
Kol mano neišmoko nulipti nuo puodo ir pasysioti pavykdavo ir pakakoti. O dabar labai retai kada pagaunu sysiuką. Sėdi, kartais ir šalia pasysioja😁
As tikiuos kad darzeli pramus ant sisiuko reikalu. Bet va nueho 3h ir sedim jau su sloga namie
Fyja parašė:
As tikiuos kad darzeli pramus ant sisiuko reikalu. Bet va nueho 3h ir sedim jau su sloga namie
O man įdomu, kai vaiką mažiuką leidi į darželį, tai ar juos išveda į lauką? Nes man sakė, kad pradžioje niekas neveda kol neišmoksta komandoje būti vaikai. Ar čia tik kokio vieno darželio taisyklės
Ramunė3 parašė:
O man įdomu, kai vaiką mažiuką leidi į darželį, tai ar juos išveda į lauką? Nes man sakė, kad pradžioje niekas neveda kol neišmoksta komandoje būti vaikai. Ar čia t…
Mūsų irgi neves, bet tai savaime suprantama, jie maži, pradžioje turi apsiprasti išvis..nes jau pačioje grupėje po prakaitu tos auklėtojos.. maži jie dar 🤦
Ramunė3 parašė:
O man įdomu, kai vaiką mažiuką leidi į darželį, tai ar juos išveda į lauką? Nes man sakė, kad pradžioje niekas neveda kol neišmoksta komandoje būti vaikai. Ar čia t…
Mūsų veda. Bet pas mus buvo dabar max 4 ar vaikai tik. Eina iš ryto, kai kiti vaikai dar neina į lauką, kad laikytis atstumų 🙂 vakar buvo su medžiaginiais kedukais, tai iš to, kad batukai ir kojinytes šlapios buvo, darau išvadą, kad ilgokai pabuvo, kad sušlapo 🙂
Ramunė3 parašė:
Veda normaliai, kaip priklauso
o ir vaikų jau apie 10 susirinkę.
Pagal higienos normas, vesti vaikus į lauką privaloma, nebent yra kažkokios ekstremalios oro sąlygos.
Mūsų sakė irgi neves kol vaikučiai nepripras prie darželio🙂 O kaip sekasi jūsų vaikučiam adaptuotis? Kaip pačios tvarkotės su emocijom? Maniškei kolkas normaliai, bet šiandien ryte jau verkė kai atsisveikinau. Bet man tai nekažką... Baisiai stresuoju, depresuoju ir neįsivaizduoju kaip reiks išlikti šaltų nervų kai vaikas verks ir nenorės likti darželyje🙄 Jau vakar visą vakarą ir naktį nepaleido manęs iš akiračio.
Ramunė3 parašė:
Mūsų veda į lauką lopšelinukus
nuo antros dienos jau veda rytais po pusryčių ir pas mus grupei šiuo metu būna apie 11 vaikučių...
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai