Gretee parašė:
Mes bandem kelis kartus neduoot migdant, bet didziausios asaros,rekimai prasideda ir pns.nezinau net kaip kovot su tuo.. 🙄
Pas mus tas pats. Migdymas 3h trunka be čiulptuko
Gretee parašė:
Mes bandem kelis kartus neduoot migdant, bet didziausios asaros,rekimai prasideda ir pns.nezinau net kaip kovot su tuo.. 🙄
Pas mus tas pats. Migdymas 3h trunka be čiulptuko
pupkius parašė:
Labas, skaitau,kad jau daugelos turi kažkokios info iš darželių,kuriuos pradėsit lankyt nuo rugsejo😊Ar yra,tokių,kurios apart,sutarties pasirašymo,daigiau nieko než…
Mes irgi dar laukiam info iš darželio 🤷♀️
pupkius parašė:
Labas, skaitau,kad jau daugelos turi kažkokios info iš darželių,kuriuos pradėsit lankyt nuo rugsejo😊Ar yra,tokių,kurios apart,sutarties pasirašymo,daigiau nieko než…
Mes tik sutartį pasirašėm ir viskas 🤷♀️
pupkius parašė:
Mes irgi tik ineternetu sutarti pasirasem ir viskas .susirinkimo sake nedarys kol karantinas 😷
pupkius parašė:
Labas yra yra. Kantriai laukiu kada ateis laiškas su kvietimu į susirinkimą 👣🤞😎
Gin84 parašė:
Mes irgi tik ineternetu sutarti pasirasem ir viskas .susirinkimo sake nedarys kol karantinas 😷
Tai kad dar ne karantinas
sauterelle parašė:
Tai kad dar ne karantinas![]()
Elstremali situacija ;D
Šiandien dar kaip tik parašiau į darželį, tai gavau atsakymą, kad del susidariusios situacijos susirinkimo kol kas neplanuoja. Tevus konsultuos asmeniškai ir telefonu, o informacija prieš rugsėjo 1-ąją patalpins svetainėje🤷♀️ Čia kaip sakoma aišku, kad niekas neaisku 😂
Gal kuri dirbote, ar dirbate naktinem pamainom, kai tarkim vaikas namie, i darzeli neina ir neis. Toke situacija, kad noriu grysti i darba, noriu naktinem, kad diena galeciau buti su vaiku. Vyras dirba labai trumpai, isejas 7h grysta apie 10-11h tai man kaip ir pamiegoti laiko butu. Beeet, anyta visur kisa trigrasi, kad nuo to nukentes ir vaikas, ir mes patys. Aisku as tik 4naktines dirbciau, visada pirmadieni nakti pradeciau ir ketvirtadienio nakti man butu paskutine. Tai kaip ir miegui laiko rasiu, o ir vyras galima sakyti visada namie. Galeciau dar neiti, nes vaiko neleisime be triju metuku, bet noriu jau pati istrukti is namu, ne del finansu, o del pacios saves. Tai idomu, ar tikrai taip sunku bus kaip ji man pasakoja, kad cia jau tikrai didele tragedija as sugalvojusi esu.
Karolina@ parašė:
Gal kuri dirbote, ar dirbate naktinem pamainom, kai tarkim vaikas namie, i darzeli neina ir neis. Toke situacija, kad noriu grysti i darba, noriu naktinem, kad dien…
Nepabandzius pati nesuzinosit;) bet kada galit vėl išeiti į vpa.
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai