SunMoon parašė:
Nuo crinone, kitoms jo ir kamstis(kaip kiausinis) iskrenta susidares, manau nieko tokio
Nu tai va va
SunMoon parašė:
Nuo crinone, kitoms jo ir kamstis(kaip kiausinis) iskrenta susidares, manau nieko tokio
Nu tai va va
T.P.Keberiokst parašė:
Isivaizduoju ?
Tai ir nekrapstykit, dar geraiu apsaugo kakleli
Pukalla parašė:
Buvai pas ja vaisingumo klinikoje? ?
Taip klinikoj
indodo parašė:
Aš guliu be pokyčių ir naujienų. Tikiuos ryt kokio aiškumo, nes ir man nuo pradžių viskas neaišku, pvz kas ta hematoma išvis yra![]()
O tai kas dabar? Teplioja? Nes man tai idomiai, kokias 4-5 d valosi ir po truputi mazeja tepliojimas, apsiraminu ir tada vel kliurkt pilnas paketas ir vel 4-5 d valosi, taip jau 4 kartus buvo, dabar jau isvis vos vos, bet galvoju, kad ir vel gali kliustelti, nors ta atplaisa jau perpus sumazejus buvo per paskutine apziura. Tai vistiek kaskart i wc su baime einu, nes nzn ka galiu ten pamatyt
jurmarta parašė:
Gal kas zinot gera kardiologa Vilniuj?Turiu siuntima-nezinau pas ka eit;o ir nemokamai norisi-tam ir siuntima gavau,bet ziuriu mano seimos sveikatos centre vis tiek…
O kas jums yra, kad siuncia?
jurmarta parašė:
Gal kas zinot gera kardiologa Vilniuj?Turiu siuntima-nezinau pas ka eit;o ir nemokamai norisi-tam ir siuntima gavau,bet ziuriu mano seimos sveikatos centre vis tiek…
Siūlau pasižiūrėti per pincetas.lt atsiliepimus ir manau atrasit tikrai gerą! Aš visada taip darau, kol kas neteko prašauti, pasiskaitinėju atsiliepimus, išsirenku ir keliauju
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai