Neringa.se parašė:
As is gines, visa teigiamu emociju pasikrovuspatikslino gimdymo data, uzvede kortele ir pamatavo rauksle
viskas mums gerai
nu kaip gerai tie …
Buvai pas ja vaisingumo klinikoje? ?
Neringa.se parašė:
As is gines, visa teigiamu emociju pasikrovuspatikslino gimdymo data, uzvede kortele ir pamatavo rauksle
viskas mums gerai
nu kaip gerai tie …
Buvai pas ja vaisingumo klinikoje? ?
Aš tai žinokit ateinu pasidalinti džiaugsmu, tiesiog nenutveriu savo kailyje, naktį draugė vargais negalais pagimdė sūnelį buvau aplankyti nu tai toks angelėlis
kai pagalvoji kokiame stebuklingame pasaulyje mes gyvename ir kad mums apskritai suteikta tokia galimybė savyje nešioti gyvybę
kažkas nepaprasto
Pukalla parašė:
As nutraukiau 9 su puse sav utrogestan vartojima nemazinant. Ciaudau tik susiguzusi kamuoliuka. Bet man visada tempdavo pilva ciaudant, net ir 5 sav. Ir buvo pora d…
Nutrauket, nemazindama? Ir nieko, nemaudzia? Is tiesu, noretusi tuos vaistus jau nutraukti, kuo greiciau. Bet man maudzia pilva visada, nzn kodel net
SunMoon parašė:
Nutrauket, nemazindama? Ir nieko, nemaudzia? Is tiesu, noretusi tuos vaistus jau nutraukti, kuo greiciau. Bet man maudzia pilva visada, nzn kodel net
Taip. Nuo praeitos sav. Lygiai savaite siandien. Tfu tfu tfu gerai jauciuosi. Tik man popietinis pykinimas vis dar kamuoja...
T.P.Keberiokst parašė:
As visada nutraukdavau mazindama kas antra diena,bet labiau del savo ramybes.O siaip visaip patardavo-ir iskart ir pamazu.
Man sake nutrauk ir viskas. Na tai as nutraukiau. Turejau atsargai, jei skaudetu ar temptu... Bet kazkaip tfu tfu... Normaliai ? labiau bijojau cia prisiskaiciusi forumu, o is tikruju reikia gydytojais daugiau tiketi.
ausra1989 parašė:
Man vaistineje dave Sinurim lasiukus i nosi. Ten sudetyje yra naturalus aliejai su eukaliptu. Taip pat juros vanduo![]()
buvau pas gydytoja tai sake skalauti tik juros vandeniu
bandau gydytis
Pukalla parašė:
Man sake nutrauk ir viskas. Na tai as nutraukiau. Turejau atsargai, jei skaudetu ar temptu... Bet kazkaip tfu tfu... Normaliai ? labiau bijojau cia prisiskaiciusi f…
Tai va... cia jau pacios kaip medikes ?? ai as pasiskambinau, tai suvartosiu ultrogestana.. kazkaip nz ar sutapimas ar kas cia su tais skausmais... tai pilva, tai nugara, nu taip nemalonu... ir baisu ?
T.P.Keberiokst parašė:
Viena priezasciu gali buti kai vyksta implantacija tai kol viskas sukimba,tarp kazkokiu klosciu gali atsirasti tarpai ir kraujo sankaupos.Dideja implantacijos vieta…
Tai man pirmas tepliojimas islindo 6 sav., o kraujas pasirode 7 sav. Tai po implantacijos geras laiko gabalas. Blemba kiek baimiu is tiesu ir kaip viskas sudetinga ir tikrai nesupras tos, kurioms viskas pirstais spragtelejus gaunasi. Pas Jus labai daug gyvenimiskos patirties ir aciu, kad ja dalinates
Pukalla parašė:
Man sake nutrauk ir viskas. Na tai as nutraukiau. Turejau atsargai, jei skaudetu ar temptu... Bet kazkaip tfu tfu... Normaliai ? labiau bijojau cia prisiskaiciusi f…
Tikrai taip.Nes nuo svetimu baimiu ir savos issipucia.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai