Egluuteee parašė:
Aš aktyvi tikrai bet jau senai (gal 3men atgal) išsiunčiau prašymą niekas nepriima... 😐🤔
Mane tai du kart priime, bet kol pamatydavau jau budavo tema max psl skaiciu pasiekus ir nebeleisdavo prisijungti 🤦♀️😂😂
Egluuteee parašė:
Aš aktyvi tikrai bet jau senai (gal 3men atgal) išsiunčiau prašymą niekas nepriima... 😐🤔
Mane tai du kart priime, bet kol pamatydavau jau budavo tema max psl skaiciu pasiekus ir nebeleisdavo prisijungti 🤦♀️😂😂
indre.jan parašė:
Tai nieko sau veiksmas ten 😂💁
MonikaaG parašė:
Sveikos, gal ir keistas klausimas, bet visgi paklausiu 😊 mamytės, kurios maitinate mp, ar dazotes plaukus? 🤔 Užsirašiau į kirpykla, kirpėja sakė, kad tikrai galima,…
Yra prietarų šia tema, bet jie gal irgi ne šiaip sau atėję Aš dažiausi įprasta spalva, tai gavosi plaukai trispalviai
prie šaknų viena spalva, galiukai vėl kitokie ir vidurys savotiškas
kirpėja susinervino, norėjo perdažyti, ji tikra savo srities perfekcionistė. Reziumė - sakė, kad dėl pakitusio hormonų balanso taip gavosi. Kitas dalykas- sakoma, kad sunkieji metalai gali patekti į kraują, o iš ten ir į pienelį, kiek tiesos nežinau...
Egluuteee parašė:
Tai nieko sau veiksmas ten 😂💁
Gal ir mano reakcija suletinta kazkiek 😂
MonikaaG parašė:
Sveikos, gal ir keistas klausimas, bet visgi paklausiu 😊 mamytės, kurios maitinate mp, ar dazotes plaukus? 🤔 Užsirašiau į kirpykla, kirpėja sakė, kad tikrai galima,…
Aš dažau, bet tais natūraliais žolių dažais 😁 Bet ir tai rečiau, per 8 mėn. tik du kartus dažyta 😁
vivaska parašė:
Baisu ir man tie springimai, uz tai dar tik ir masciau, kada cia laikas 🙂 Pagal vyresnele pamenu, kad lyg nuo 8 men, tai va Egluteee patvirtino 😀 Na kramtyt vis tie…
Kiek skaičiau, tai nuo 8 mėn. mėsytę reikia vis dar sumalti gerai, bet daržovės jau turėtų būti su gabaliukais 😊 Bet kaip tą mėsą gerai sublenderiuoti, tų gabaliukų tikrai neužgriebs trintuvas normaliai 🤔
Maniškis tai nesižavi koše su gabaliukais. Jau nuo pradžių bandžiau taip pratinti, bet labai mažai suvalgydavo ir dar apsivėmes pora kartų buvo.. O kai pradėjau trinti suvalgo daug ir jokių žiaugčiojimų tiesa, vakar sesė davė mažų makaroniukų, tai sučepsėjo
O plaukus ir aš dažau, nori nenori, nes taip pat pražilau, o dar nei 30 neturiu vyras vis juokias dainuodamas ta daina 'na tai kas kad mes abu žili žili...'
Lolaga parašė:
Kazkuri mamyte pirkot libero sauskelnes, ar nebudavo nakti avariju? Mes parsivezem is norvegijos libero up&go tai is po nakties atsikelia kaip be pampio miegoje…
Tikriausiai ne viena mamyte naudoja ar ismegina Libero, tai gal pasisakys, kaip sekasi.
Na o as cia buvau daug prisipirkus, dar vis naudoju 😁 Siaip buvo avariju su Libero Comfort, per sona isbege yra kelis kartus. Su Up&Go miegojo nedaug, avariju nepasitaike, bet kol kas dar turejau Moony kelnaiciu, tai su jomis migdziau. Siandien kaip tik baihesi, tai Up&Go dabar nakciai desiu, ziuresim, kaip seksis. Man trupuyuka neramu, nes jos tikrai sugeria maziau, nei Moony, o maniske ir valgo naktim, ir pridaro daug, tai bijau, kad gali ir neatlaikyt 🙈
Kisulita parašė:
Kiek skaičiau, tai nuo 8 mėn. mėsytę reikia vis dar sumalti gerai, bet daržovės jau turėtų būti su gabaliukais 😊 Bet kaip tą mėsą gerai sublenderiuoti, tų gabaliukų…
As vyresnelei is maltos mesytes gamindavau ir su sakute pertrindavau 🙂