Kisulita parašė:
Beje, šiandien ryre gimė mano mažylis 🤗 Vakar vakare 22 val. pokštie nubėgo vandenys, šaindien ryte jau gimė 🙂 Antras gimdymas tikrai sklandesnis buvo, pagimdžiau g…
Didziausi sveikinimai!! 💐💐
Kisulita parašė:
Beje, šiandien ryre gimė mano mažylis 🤗 Vakar vakare 22 val. pokštie nubėgo vandenys, šaindien ryte jau gimė 🙂 Antras gimdymas tikrai sklandesnis buvo, pagimdžiau g…
Kisulita parašė:
Akys kitos, bet kai padavė tą mažiuką, tai vis tiek kelnės pilnos baimės, viską pamiršusi, o dabar dar ir viena likau, tai dar baisiau 🙈 Aišku išrinksim, kur čia dė…
Aš iškart po gimdyklos viena likau su savo pupa, niekas nepadėjo, pati tvarkiausi 👍 tai tau su antru pipiru juokų darbas 🤗
as_as_as parašė:
Mano Dovas irgi lietuviškas, reikšmė "dovis, dovana" ir tikrai retas. Kas liecia Domus ir Lukus- pas dukra klaseje 3 Domai ir 2 Lukai, zinokitKeistokai taip.…
Pas mano dukrą klasėj du Laurynai ir dar du Erikai yra 😃 Grįžta ir tie atbuvę vardai, taip išeina 😃
Kisulita parašė:
Tai taip, be vardo tai tikrai neliks, grįžę namo ramiai ir pagalvosim 🤗
Man iš lietuviškų retesnių gražus vardas Vainius, iš įprastesnių, bet ne ant dabar esančios bangos Justas.
tomKA parašė:
Va būtent, man irgi sunku berniukui buvo rinkti, Nu tikrai nėra daug vardu, arba pasikartoja arba visai negirdėti buna😄😄
Tai va, man irgi sunku su tais berniukų vardais 🙈
Pentta parašė:
Ačiū 🤗
Yvette parašė:
Aš iškart po gimdyklos viena likau su savo pupa, niekas nepadėjo, pati tvarkiausi 👍 tai tau su antru pipiru juokų darbas 🤗
Na taip, su antru jau daug lengviau, tik tiek kad tuoletai čia toli, tai greit sukuosi, kai reikia į tuoletą ar apsiprausti, o poste vis nerandu akušerių, kad pabūtų su mažyliu 🙄 Ir gimda skaudžiai susitraukinėja, ko nebuvo su pirmu, bet sukamės sukamės 🤗
Sviri parašė:
Man iš lietuviškų retesnių gražus vardas Vainius, iš įprastesnių, bet ne ant dabar esančios bangos Justas.
Apie vardą Justas tai pamąstom, irgi vienas iš variantų buvo 🤗
Margo777 parašė:
Tai koki vardą atnešė pagal kalendorių gal kas patiks🌹❤️🌹
Kad kažkokie keisti vardai pagal kalendorių išpuolė 😃
Kisulita parašė:
Na taip, su antru jau daug lengviau, tik tiek kad tuoletai čia toli, tai greit sukuosi, kai reikia į tuoletą ar apsiprausti, o poste vis nerandu akušerių, kad pabūt…
Nu nieko viskas bus gerai😊 man irgi sunkiausia buvo kai apsiprausti reikia ar į tualetą, nes tokie reikalai ne visada sutampa su kūdikio miegu 😬 na bet susitvarkysi, mamos viską gali💪😊
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai