agnyte83 parašė:
Na mamytes, kurios zadejot vest vaikucius si rudeni i darzeli, ar gavot darzeli?as siandien sužinojau, kad gavom!
![]()
gavom ir mes
agnyte83 parašė:
Na mamytes, kurios zadejot vest vaikucius si rudeni i darzeli, ar gavot darzeli?as siandien sužinojau, kad gavom!
![]()
gavom ir mes
agnyte83 parašė:
![]()
Gavome! Vilnius, Vieversys (žirmūnai)
fica parašė:
O mums karantinas per daug neapkartino gyvenimo. Į lauką einam kasdien, gaila, kad aikštelės uždarytos, o vaikas žino kur jos yra, tai sunku nulaikyti ir sugalvoti …
Mums ta pati bėda žino kur supynes čiuožykla iškart varo neleidi verkia krenta ant žemės sėda į koją kabinasi prašo nesupranta kodėl negalima liūdna žiūrėti, o apeiti nėra kaip
Mira. parašė:
Kaip smagiai 😊 aš jau pavargau nuo karantino, noris mum su mažium daugiau veiklos, bendravimo 🙃 o jūsų kleckui dar irgi bėga seilytės ar tik pasirodė? Nes mes vis …
Aš manau, kad bėga dėl dantų, nes čia tokiais momentais būna ir tada jis kramto žaislus ar pirštus kiša net rodo kur jam ten negerai paskui praeina kurį laiką ramu ir vėl būna kokios 3-4 dienos nespejam rūbų keisti ir dar spaudosi išmoko purkšti tai niekaip neišaiškinu, kad taip negalima ima vandens į burną ir purškia arba tiesiog seiles 🙈
Zuzuna parašė:
Aš manau, kad bėga dėl dantų, nes čia tokiais momentais būna ir tada jis kramto žaislus ar pirštus kiša net rodo kur jam ten negerai paskui praeina kurį laiką ramu …
Na tikiuosi ir mum dėl dantukų, bet kažkaip kartais jau neramu 🤷♀️
Zuzuna parašė:
Aš manau, kad bėga dėl dantų, nes čia tokiais momentais būna ir tada jis kramto žaislus ar pirštus kiša net rodo kur jam ten negerai paskui praeina kurį laiką ramu …
Mano tas pats. Dygsta/auga dar tik prasikale 4 kruminiai. Tai buna vaiksto su nutysusia seile, kelias dienas nieko, siandien visi zaislai burnoj, sriubos saukstas skersas kad tik uzkabint kiek nors tuos dantis.
Moka ne tik spjaudyt, bet ismokus uzdarais zandais skalaut dantis o tada spjauna kaip fontanas toli toli arba paleidzia kad per pilva nubega 🤦♀️ Nu bet ir siaip tie vaikai gerai ta karantina atlaiko 🤷♀️
Rauv parašė:
Labas rytas. Vaikui (2m.)atsirado balta boružėlės dydžio demytė ant kojos. Bet prieš atsirandant baltai dėmytei ta vieta buvo raudona kelias dienas. Gal žinot nuo k…
Itariu ikando kas nors. Gal buvote gamtoje salia erkiu? (Bijau gasdinti)🙄
miegapelius parašė:
Geras darželis🙂ejo kažkada mano dukra vyriausia🙂
miegapelius parašė:
Sveikinam su gimtadieniu Jūsų princesę🎈🎂🍭
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai