DaimondD parašė:
Koks gražus! Jei nepaslaptis kur radote pirkti?;)
Musumazyliuose
DaimondD parašė:
Koks gražus! Jei nepaslaptis kur radote pirkti?;)
Musumazyliuose
pajūrio kopa parašė:
o man toks klausimas jums iskilo, jus zadat pirkti vezimeli o nuo paskutinio leliuko nelike ?nes as dar daug ka issaugojus esu, net vezimelius 2 turiu...nera lb…
Ne, nelike, as kai tik daikto nebereik, atsisakau jo, vezimuka pardavem, o rubelius visus atiduodu. Berniuku vienai seimai, mergaiciu kitai
rutulelisx parašė:
Man 19 sav. Prieš pora dienų irgi gavau siuntimą. Kadangi tyrimas atliekamas 18-21 sav., o eilės didelės- rekomendavo skambint ir registruotis iš kart. Nes didesnės…
Manovizitas bus gruodzio 4 d. Tada bus 19+1, siandien uzbegau ivykiams uz akiu ir uzsirasiau pas genetika 12.06. Is anksto kad ir siuntimo neturiu ir nezinau ka sakys gydytoja. Jau geriau turet taalona ne suveluot. O atsaukt jei ka visada spesi
pajūrio kopa parašė:
o kuriai nors yra atsiradus jau driuze isilga ant pilvo ?pas mane dar ne bet su pirmu nestumu buvo lb ryski
Su 2 nestumais nebuvo, tikiuos ir dabar nebus.
Jauduliukas parašė:
Ar naudojate kas nors nesciuju pagalves jai taip tai kokias?
Turejau tokią, šįbkartą irgi turbūt rinksiuos tą pačią, nes labai patiko. Dr.Brown
mylinti__mama parašė:
Na nebutinai, mano abu zirniukai pilnai isnesioti ir 49cm ir 51cm buvo, tokie mini, tai to 56 mums tikrai reikejo, net 50 dydzio lindex ilgokai nesiojom:)Aisku, …
Mano viena mergytė gimė 59 cm ;)
pajūrio kopa parašė:
o kuriai nors yra atsiradus jau driuze isilga ant pilvo ?pas mane dar ne bet su pirmu nestumu buvo lb ryski
Pas mane jau yra , labai labai neryški . Pastebėjau tik nuo 16 sav :))
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai