Dona1122 parašė:
Praktiskai nieko nebedirbu ??
Dona1122 parašė:
Praktiskai nieko nebedirbu ??
Vivi7 parašė:
Idomu kokius namu ruosuos darbus, nustumete i antra plana, no nebedarote ar perleidot vyrams?ar per daug nesureiksminat ir dirbat viska
![]()
Dirbu viską. Vyras išvažiuoja šešiom savaitėm, tai nelaukiu kol grįš. Nors ir su pirmagimiu dariau viską, tik į pabaigą grindis jis plaudavo, nes nebepatogu. Buvom įpratę namų ruoša dalintis. Dabar tenka vienai, bet susitvarkau.
Vivi7 parašė:
Idomu kokius namu ruosuos darbus, nustumete i antra plana, no nebedarote ar perleidot vyrams?ar per daug nesureiksminat ir dirbat viska
![]()
Dirbu viska
aisku visada , net ir bunant nenescia pvz uzuolaidas kabint prasau vyro, nes siaip sunku ir nepatogu... o visa kita tai nematau problemos.
Meškuti95 parašė:
Su tuo ranku kilnojimu irgi kaip paziuresi. Dirbu parduotuvej prekes kraut reikia rankas irgi kilnoti reikia, skaiciau jog moksliskai neirodyta jog tai turi itakos …
Ir as skaiciau taip, bet nesiryžtu uzuolaidų perkabinti, ar langu valyti, db esu bilioteni ko gero iki dekreto☺️
Dona1122 parašė:
Ir as skaiciau taip, bet nesiryžtu uzuolaidų perkabinti, ar langu valyti, db esu bilioteni ko gero iki dekreto☺️
As irgi nezinau kaip ten is tikro yra, bet nuo darbo nepabegsi. Biletenio kol kas neduoda nes gine nemato priezasties.. pilva tempia daznai kai dirbu o ir viena puse grynai pilve skauda kai ilgiau pastoviu tai ilgai stovet negaliu. Sakiau as jai bet jis man sako kai atsisedi nebeskauda sakau ne. Nu tai gal sako vaikas taip isistato. Labai viliuosi kad taip ir yra bet vis aplanko negeros mintis... ? jauciu savo mazyli bent tiek ramiau jauciuosi. ??
GSvincova parašė:
Noriu mamyčių paklausti,ar jum taip buvo. Man jau kokia savaite tirpsta kairės kojos šlaunis,ir tai juntu visą dieną. Tai gali būti dėl nėštumo?
Gali. Spėčiau, kad magnio trūksta. Bet žinoma, turit konsultuotis su gyd.
GSvincova parašė:
Noriu mamyčių paklausti,ar jum taip buvo. Man jau kokia savaite tirpsta kairės kojos šlaunis,ir tai juntu visą dieną. Tai gali būti dėl nėštumo?
Man labiau panasu i uzspausta nerva?
As viska darau, veliau kai pilvas trugdys gal kazko ir nedarysiu, bet abejoju, viska galima daryt protingai
as praeita nestuma isejus i dekreta labai remontuot viska norejau, tapetus klijavau, sienas daziau, vyras akis isputes buvo?dabar dekreto laikotarpiui irgi jau planu turiu
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Tą ju…