Vit1 parašė:
Sveikos, gal jum taip yra buve kad israse daktare zvakute nuo pienliges ir kita diena pradejo biskiuka teplioti krauju?
O gal uzsigavot kaip nors kai ja dejotes? As su pienlige kovoju jau senai bet nera buve tokiu dalyku.?
Vit1 parašė:
Sveikos, gal jum taip yra buve kad israse daktare zvakute nuo pienliges ir kita diena pradejo biskiuka teplioti krauju?
O gal uzsigavot kaip nors kai ja dejotes? As su pienlige kovoju jau senai bet nera buve tokiu dalyku.?
ramuzk parašė:
Ar jums kas kartą nuvykus pas ginekologę daro echoskopą? Neseniai grįžau po vizito ir esu šiek tiek sunerimusi. Per vizitą gydytoja tik pasiteiravo kaip jaučiuosi, …
Nėščiosios knygelėje, kurią Jums išdavė, savaitėmis yra surašyti visi tyrimai, kurie net neesant indikacijoms, yra atliekami privalomai. Per visą nėštumą privalomai yra daromi tik trys ekoskopo tyrimai, jie visi taip pat sužymėti kortelėje. Papildomi daromi tik esant įtarimui, jog kažkas negerai. Jeigu jaučiatės gerai, pagrindo papildomiems tyrimams nėra. Aš atvirkščiai, nerimaučiau jeigu jaučiantis gerai gydytoja vis darytų ekoskopo tyrimą, nes jis iš tiesų nėra sveika vaikeliui. Bet jeigu nerimaujat ir jaučiat, kad kažkas vyksta ne taip, visada galit pasikonsultuoti ir su kita gydytoja, nors esu įsitikinusi, ji jums pasakys tą patį
AZelb parašė:
Nėščiosios knygelėje, kurią Jums išdavė, savaitėmis yra surašyti visi tyrimai, kurie net neesant indikacijoms, yra atliekami privalomai. Per visą nėštumą privalomai…
Kad nera irodanciu duomenu apie tai, kad sis tyrimas kenkia vaikui ar busimai mamytei. Bet jo daznai ir nedaro, nes nera ir irodymu, kad tai nekenkia.. bet tai nera kazkoks siaubas kaip rentgenas...
Gretiute parašė:
Kad nera irodanciu duomenu apie tai, kad sis tyrimas kenkia vaikui ar busimai mamytei. Bet jo daznai ir nedaro, nes nera ir irodymu, kad tai nekenkia.. bet tai nera…
Tai va net gydytojai turi skirtingas nuomones tuo klausimu, priklauso nuo to, pas ką lankaisi... Aš galvoju, kad sveikiausias dalykas yra saikas, visur ir visada. Yra tam tikros rekomendacijos, kaip šiuo atveju tam tikras tyrimų skaičius, ir jeigu medicininės būtinybės juos daryti dažniau nėra, tai kam tuomet persistengti..
AZelb parašė:
Mano vyras jau po pirmų dienų pareiškė, kad dabar jam reikia mano dėmesiu su ta pagalve dalintisviliuosi, kad po gimdymo ji man irgi labai pravers
![]()
Svarbiausia patogumas, i demesio ir pats jei ka, gali daugiau parodyt
AZelb parašė:
Tai va net gydytojai turi skirtingas nuomones tuo klausimu, priklauso nuo to, pas ką lankaisi... Aš galvoju, kad sveikiausias dalykas yra saikas, visur ir visada. Y…
na dar tos rekomendacijos ir i valstybes pinigus remiasi, juk ir kraujo tyrimu nedaro kiekvienu apsilankymu ar mums pacioms ju uzsimanius, bet kaip ir sakete, saikas visada ir visur reikalingas ;)
pajūrio kopa parašė:
as darbe dar nepasakiaunu bijau vado es nors tu ka
suauge zmones bet bijau....dbr matau darbe kaip viena is direktoriu apsede yra tai bijau tokio likimo liku…
Pas mane biski kitaip, as uniformuota vaikstau, daznai ir ginkluota, reiks jau pasakyt kad civile noriu but ?bet dar tempiu laika, apkalbu itariu bus oi oi ?
nusiziurejau vezimuka, nu koks jis man fainas
tikiuos kita savaite galesiu nusipirkt

Du-buckiai parašė:
Žinot, man pirmas ir paskutinis vizitas bus 18-20sav. Ir visoms taip besilaukiančioms, gyvenančioms Norvegijoje.
O jums kada darys ultragarsa? Kokiam mieste gyvenate priminkite?
Mamyciuke6 parašė:
Pas mane biski kitaip, as uniformuota vaikstau, daznai ir ginkluota, reiks jau pasakyt kad civile noriu but ?bet dar tempiu laika, apkalbu itariu bus oi oi ?
Koks gražus! Jei nepaslaptis kur radote pirkti?;)
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai