Pumpum parašė:
Jei ziurejo su vaginaliniu echo tai matavoman va siandien pamatavo, tai sake 5cm su biskiu. Kita kart turejo matuot uz 4sav, bet pasiprasiau uz 3, nes isvaziuos…
Tai man tada nematavo
Pumpum parašė:
Jei ziurejo su vaginaliniu echo tai matavoman va siandien pamatavo, tai sake 5cm su biskiu. Kita kart turejo matuot uz 4sav, bet pasiprasiau uz 3, nes isvaziuos…
Tai man tada nematavo
saundstorm5 parašė:
Sveikos, ar čia jau visos žinote lyti būsimo kūdikėlio? Gal yra tokių, kurioms nesirodo?man kitą savaitę didysis echo, tai laukiu nesulaukiu, bet ir galvoj…
Mano labai slėpė, bet gydytoja labai pasistengė ir per kelis kartus užgaudė labai ryškiai
bet iš pradžių galvojom, kad taip ir nepasirodys
saundstorm5 parašė:
Sveikos, ar čia jau visos žinote lyti būsimo kūdikėlio? Gal yra tokių, kurioms nesirodo?man kitą savaitę didysis echo, tai laukiu nesulaukiu, bet ir galvoj…
Mum nesirode
saundstorm5 parašė:
Aš taip pat nežinau. Liepos 4 labai laukiu
Kirijena parašė:
Pabandykite Boržomi min. vandenį pagerti, man padėdavo beveik iš karto![]()
Sveiki. Na zinokit tikrai padejo 😀 aciu jums. Vakar ir siandien is ryto isgeriau tai pokolkas nieko 😁 po darbo eisiu uzsipirkt .
saundstorm5 parašė:
Kol kas dar nežinome 😊 Didžiajam scan'ui eisiu liepos 13d, kai bus 20+6, tai gal pasirodys. Paskutinį kartą buvau pas ginekologe šį pirmadienį, tai tik trumpai pažiūrėjo. Bet dėl lyties sako negarantuota, nes slapstosi, tai nenorėjo sakyti 😀 O su pirmagime lytį sužinojome, kai pagimdžius pasakė, kad mergaitė. Per tris echoskopijas slėpėsi, bet mes kažkaip dėl to ir nesijaudinome 😊
Dove00 parašė:
Sveikos, va mano mažasis, bus berniukas![]()
saundstorm5 parašė:
Aš ir dar laukiu, nors vyras kažkodėl įsitikinęs kad bus mergaitė 🤔😄😄😄
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai