GodaS parašė:
Kiek teko su moterim bendraut kurios cia gimde, sake palatoj lb silta ir uztenka tikrai plonycio 🤗
Aciu😊
GodaS parašė:
Kiek teko su moterim bendraut kurios cia gimde, sake palatoj lb silta ir uztenka tikrai plonycio 🤗
Aciu😊
burundux parašė:
Labukas, gal kuriai nustate maza hemoglobino kieki? Kokius vaistus jum skyre?
Man taip, israse Ferrous sulphate 200mg, bet nuo ju labai pykina tai paskyre tada ferrous fumarate 210mg ir mazesne doze gerti nei pries tai vietoj 3 kartu 1 jau. Dar tik pora kartu geriau, bet sitos labiau tinka manyciau. dar sake jei ir nuo tu bloga darysis tai tada reikia dar ten silpnesne gerti gelezi, bet ji jau nekompensuojama ir nera tokia veiksminga.
burundux parašė:
Man irgi israse ferous fumarate 210 mg tabletes tris kartus dienoj , o sakau vitaminus galiu gert juk ten irgi yra gelezies sako taip gali, ir liepe tas tabletes ge…
Man irgi tuos pacius israse tris kartus dienoj dar + vitaminai, nu man kosmaras kazkoks atrodo visa diena as tuos tik vaistus ir geriu ir pastoviai kaip nepamirst kaip nepamirst, vaje vaje 😁🙉 kartais viena tik isgeriu arba dvi ir viskas nes ziauriai atsibosta
burundux parašė:
Man irgi israse ferous fumarate 210 mg tabletes tris kartus dienoj , o sakau vitaminus galiu gert juk ten irgi yra gelezies sako taip gali, ir liepe tas tabletes ge…
GodaS parašė:
Man irgi tuos pacius israse tris kartus dienoj dar + vitaminai, nu man kosmaras kazkoks atrodo visa diena as tuos tik vaistus ir geriu ir pastoviai kaip nepamirst k…
O koks pas jus hemoglobinas buvo? Jei nera super tragiškas tai tikrai nereikia tiek daug. Man pati gydytoja sako nereikia persistengti su tais vaistas. Pirmiausia dieta suraguliavau, kad būtų daug geležies maiste ir atsisakiau dabar pieno produktų, nrs jie visai sumažina įsisavinimą. O vaistus geriu po viena ir kartais net kas antra, pati gydytoja sake taip daryti siaip liepe dar pora mėnesių reikės pagerti ir po gimdymo. Nepatiko tik kai uzklausiau apie pakartotinius tyrimus kraujo ar ne reiktų padaryti, tai sako oi ne nereikia, kažkaip keista, kad nestebi ar kyla ar krinta tas hemoglobinas.
Ir man keista cia ju ta prieziura, as kraujo tyrimo pati issiprasiau nes jau kiek laiko ir niekas nedaroma apart spaudimo matavimo or slapimo tikrinimo kazkokiu popieriuku, nu ir va issikviete i poliklinika sako hemoglobinas mazas, bet nei kiek mazas nieko nezinau, man traukia kojas vis negaliu pamiegot ir niesti kartais, pasakiau sako normalu, buvo skausmas didziulis sone skaudejo vaikscioti labai pora dienu verkiant skaudejo, sako normalu... aciu dievui tokio didelio skausmo nebera, bet jai kas rimta butu is kur tos pagalbos sulaukti kai jiems viskas normalu...
Gvazdikelis parašė:
O koks pas jus hemoglobinas buvo? Jei nera super tragiškas tai tikrai nereikia tiek daug. Man pati gydytoja sako nereikia persistengti su tais vaistas. Pirmiausia d…
Pagal mano supratima tai 9 parasyta, Hb-9, ar gali buti nes db tik pasidomejau kur ten kas parasyta 😀 po sito kraujo paemimo net trus dezutes tu vaistu israse 🙈 tai taip supratau, kad teks ir po gimdymo gerti dar 🙈
burundux parašė:
Ir man keista cia ju ta prieziura, as kraujo tyrimo pati issiprasiau nes jau kiek laiko ir niekas nedaroma apart spaudimo matavimo or slapimo tikrinimo kazkokiu pop…
Nu skamba tikrai neatsakingai, keista. Nes pas mane priesingai, tikrai neturiu priekaistu. Prasyti nereikejo, kad patikrintu krauja. Del nieztejimo tai tikrai turejo susirupint, nes mano giminaitei net skatino gimdyma kadangi kepenys ne atlieka gerai funkcijos, niezti visa kuna ir teko gimdyt ankciau. Pas mane viskas tvarkoj, kiekviena apsilankyma aptarem viskas kas tik domina. Idomiai cia pas jus 😕
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai