Leilaaa parašė:
As tik sakau ka sakeAr visos geriate magni diasporal? koks jis man neskanus
kelia rugsti net...
Magni ta miltukini maisydavau su sultim.
Leilaaa parašė:
As tik sakau ka sakeAr visos geriate magni diasporal? koks jis man neskanus
kelia rugsti net...
Magni ta miltukini maisydavau su sultim.
uogyytė parašė:
Kiek giniu tiek nuomoniu 😄
O kurios buvot pas genetike, kelinta sake antras scanas?
Tai reikia imti viduri ir eiti 20 savaite
Dvyniukė parašė:
O kurios buvot pas genetike, kelinta sake antras scanas?![]()
Tai reikia imti viduri ir eiti 20 savaite![]()
![]()
As buvau, ant lapo parasyta pakartotinas tyrimas 18-20savaite
tai paklauskit pas gine jei neaisku ir bus ramu
Elžbietukas parašė:
Magni ta miltukini maisydavau su sultim.![]()
O geras, aš jau antrą nėštumą šlykščiuosi juo, susirraukus milžiniškais gurgškniais išgeriu ir va nepagalvojau
ryt pabandysiu, tik gal ne su visom skanus mix'as gautųsi
Labai ačiū už idėją
neringiukas08 parašė:
tai cia del to kad anas uzsipilde, susiarchyvavo ir taip kas kart bus nes telpa tik 500 komentaru. Jei del sito sunerimot.
Taip, būtent tai ir turėjau uomeny
ačiū už informaciją, nes jau pamačiau, kad mane iš grupės pašalino 😃
pliuse parašė:
O geras, aš jau antrą nėštumą šlykščiuosi juo, susirraukus milžiniškais gurgškniais išgeriu ir va nepagalvojau![]()
ryt pabandysiu, …
As su apelsino gerdavau man vaistininke rekomendavo nes kitaip neimanoma isgerti slikstyne feeee 😊
Šiandien ir aš buvau pas savo fastlege (Norvegijoje) tai pirmą kartą paėmė kraują ir šlapimą ir užregistravo "didžiajam" ir vieninteliui čia skanui 18-20 savaitę
ar kuriai nors krenta svoris dėl dažno vėmimo? Man nuo pastojimo -4 kg. Jau šiandien eidama galvoju gal nors 1 kg būsiu priaugusi , žiūriu kad dar daugiau pameciau , kažkaip neramu..
E-ienė parašė:
As buvau, ant lapo parasyta pakartotinas tyrimas 18-20savaitetai paklauskit pas gine jei neaisku ir bus ramu
![]()
Man parašyta 20 - 21 sav.
Evelina321 parašė:
As einu sausio 31 tam scanui kazin nebus velu truputi nes bus 20+4 :/
O jus sakykit pačios uzsiregistruojat tam didžiajam skanui ar pasako ginė kada reikia jau
Aš tai šiandien atsikėliau kaip sulaužyta po vakar dienos. Nu blemba, jau kažkiek pasiilgus buvau darbo ir to šurmulio, bet taaaaaip sunku, atrodo tempia tą pilvą, raiščius, sunku vaikščiot, šiandien kitus jau raumenis skauda ir visa suirzus tokia, durniausia, kad nėra kur prie darbo mašinos statyt ir tenka autobusais, o nuo stotelės tolokai ... 🙄🙄🙄
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai