poliarija parašė:
Ar po gimdymo kas dieną vis mažiau kraujuojat? Aš pastebėjau, kad vieną dieną mažiau, kita vėl daugiau. Galvoju ar čia normalu
Man taip pat. Dienomis, kai daugiau vaikštau, ar ką nors darau, labiau kraujuoju.
poliarija parašė:
Ar po gimdymo kas dieną vis mažiau kraujuojat? Aš pastebėjau, kad vieną dieną mažiau, kita vėl daugiau. Galvoju ar čia normalu
Man taip pat. Dienomis, kai daugiau vaikštau, ar ką nors darau, labiau kraujuoju.
GabiRo
Vanille
Vaidesa
Tinaja
Sasa
Sende
Rimante26
Gaudrė
Kristinita1
greyrainbow
ErikaBrač
Žiedūnė
Karmen
@Indrute
EeikaErikute
Rienka
agnutuks
Ramunėkm
Aušra D
Gretyte
Ovidijaa
Bounty
rida55
Indraja88
Moblu
Kur dingusios, merginos?
Prašau prisoduoti, kitaip trinsiu iš sąrašiuko ;)
poliarija parašė:
Jau tuoj 4 sav ir dar pakraujuoju. Atrodo nieko jau nera, ir vel pilnas paketas
elijushka parašė:
GabiRo
Vanille
Užsisukau klausymais jau apie augantį mažylį ir nepristačiau
birželio 3 d gimė Eva 51 cm 3.2 kg
Samanta199 parašė:
sveikos pas mus tik daugėja nesuprantu kas cia yra... Vaikutis neverkia jaučiasi gerai gerai valgo gerai kakoja gerai miega temperatūra normali, prsusiu su rankšluo…
Vonioje prausem ir su nenukritusia bambute, tiesiog jos neslapinau, o vyras vaika palaike virs voneles... gal per siltai rengiate?
Leilaaa parašė:
Vonioje prausem ir su nenukritusia bambute, tiesiog jos neslapinau, o vyras vaika palaike virs voneles... gal per siltai rengiate?
Tik marskinukus ir bodziuka
Samanta199 parašė:
sveikos pas mus tik daugėja nesuprantu kas cia yra... Vaikutis neverkia jaučiasi gerai gerai valgo gerai kakoja gerai miega temperatūra normali, prsusiu su rankšluo…
Na cia tikrai kazkokia alergija, organizmas bando prisitaikyti. Tai maudyti galima ir kol nenukrito bambute ( mums daktare leido ir mes maudem, nieko blogo nenutiko). O tas berimo vietas galit kazkuom patepti del ramumo, pvz bepanthen tepaliuku ( pasitarkit su gydytoja savo). Bent jau mes savo daktarei nusiunciam nuotrauka jei kyla kokiu abejoniu ir ji pakomentuoja mums ka daryti.
Samanta199 parašė:
Tik marskinukus ir bodziuka
Kiek tiksliai jums laiko? Mums taip buvo pirmas tris paras nuo pienuko, pranyko.
poliarija parašė:
Man ka tik ligoninej sesute sake, kad kai normaliai prades gamintis pienas ir pradesiu maitinti, kadangi gimda susitraukineja, kai vaikutis zysta, tai galiu daugiau pakraujuoti. Nomalu kraujuoti kaip gausios menesines sake 2 savaites.
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai