Leilaaa parašė:
Ar kurios vaikuciui buvo hormoninis berimas?
Pas mus veidukas isbertas, tik nesuprantu ar čia harmoninis
Leilaaa parašė:
Pas mus veidukas isbertas, tik nesuprantu ar čia harmoninis
Maniskio irgi veidukas pabertas tokiais raudonais spuogiukais su baltom virsunelem. Kiek domejausi tai nebrandzios virskinimo sistemos reakcija i baltima. Turetu lyg praeiti per pirma menesi. Jeigu nepraeis, tai matyt reikes perziureti savo mityba ir mazinti baltimini maista
Birželinukes parašė:
Labas mamytės! Atsigavus skubu pranešti, jog pagaliau laikau savo rankose mažajį stebūklėlį. Esant 40sav.+5dienos, gimdyma skatino, gimdymas buvo nelengvas - 19vala…
Sveikinu 🥳🌷 Gražus jūsų dukrelės vardukas 👍
Armani parašė:
Prieš dvi savaites iki pabaigos nuvikstat į darbą, ten parasot prasima dėl atostogų, paskui į sodra.
Nesigaudau situose reikaluose ir as
o kaip su tuo npd? Pasimeciau kokia data reikia nurodyti nuo kada iki kada taikyti?
Ovidijaa parašė:
Nesigaudau situose reikaluose ir as![]()
o kaip su tuo npd? Pasimeciau kokia data reikia nurodyti nuo kada iki kada taikyti?
![]()
Aš pildziau sodroje, tai ji man supilde.geriau manau nuvikti į vietą.
Mylimane parašė:
Dar ligoninej. Jau atjungtas nuo visu slanguciu. Itare gelta. Laukiam atsakymu kraujuko. Jei viskas gerai, tai ryt keliaujam i namucius![]()
Mus su gelta namo paleido... svelnia. Na ir musu veidukas pabertas tokiais spuogeliais, tikiuosi praeis o ne nuo mano maisto cia...
Leilaaa parašė:

Samanta199 parašė:
pas mus buvo taip bet jau dingineja is pradžių raudonumas dingo
Mum daugiau yra...bet pirmagimei buvo ir praejo... manau ir cia taip bus.. 
Birželinukes parašė:
Labas mamytės! Atsigavus skubu pranešti, jog pagaliau laikau savo rankose mažajį stebūklėlį. Esant 40sav.+5dienos, gimdyma skatino, gimdymas buvo nelengvas - 19vala…
Jetau, kaip sveikinu!
Dabar guliu gn stebėjimui ir girdžiu tų mažučių stebuklėlių verksmus
O kaip jums skatino, nuleido vandenis ar vaistais?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai