Roberta Sruo parašė:
Sveikos mano viso nestumo pakeleives, pagaliau mano nestumo etapas baigesi, prasidejo kitas, daug idomesnis 🥰 vakar 12:03 gime musu grazuole Arija. Svoris 3,5 kg, u…
Sveikinu😉🙂💐💐
Roberta Sruo parašė:
Sveikos mano viso nestumo pakeleives, pagaliau mano nestumo etapas baigesi, prasidejo kitas, daug idomesnis 🥰 vakar 12:03 gime musu grazuole Arija. Svoris 3,5 kg, u…
Sveikinu😉🙂💐💐
Perlas parašė:
Buvau vakar pas savo gydytoją. Apžiūrėjo. Kaklelis jau visai minkštas, atsidaręs 2cm. Vakar jau pagaliau ir tašes apsidėliojau. Sekantis vizitas pas ją 5dienį, bet …
Man vakar kaklelį tikrino buvo minkštas ir prasiveres 1 cm. Šiąnakt nuo pusės 4 kankina sąrėmiai bet jau tokį rimti ir kamštis pasišalino 😏 tai tikiuosi irgi labai greitai su savo princese susitikti ❤️
JurateMart parašė:
Man vakar kaklelį tikrino buvo minkštas ir prasiveres 1 cm. Šiąnakt nuo pusės 4 kankina sąrėmiai bet jau tokį rimti ir kamštis pasišalino 😏 tai tikiuosi irgi labai …
Na man dienos eigoj aprimo...
k.mor parašė:
Kaip pavydžiu visoms pagimdžiusioms! Aš su pilvuku draugausiu dar visą gegužę!nors kas čia žino.. bet pagal numatytą terminą dar ilgai laukt. O jau taip nekantr…
Mano terminas taip pat 27 dieną
k.mor parašė:
Kaip pavydžiu visoms pagimdžiusioms! Aš su pilvuku draugausiu dar visą gegužę!nors kas čia žino.. bet pagal numatytą terminą dar ilgai laukt. O jau taip nekantr…
Ne jus viena tokia ir as,man terminas geguzes 30 pagal ultragarsa,o pagal menesines birzelio 2 blem😁
k.mor parašė:
Trys savaitėlės jau visai nebedaug :))
O aš džiaugiuosi jau 37+1. O tiek gąsdino, kad bus ankščiau, nes pirmas 36+6. O nėštumas antras po 5 mėn nuo gimdymo. Bet va prašau saugiai išgyvenom visas savaites, žiūrėk, kad dar krapštyt lauk nereiktų 😂😂
Dovilegau parašė:
Nepykit uz klausima, bet jus taip greitai ir norejot?
Dovilegau parašė:
Man lygiai tas pats, pirma gime 36+6 ir net keli daktarai sake, kad anksciau gims ir antras, kad ruosciaus, o siandien jau 38+2 ir tyla
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai