2019.11.25 15:27 (prieš 6 m.)
gabytenevins parašė:
Sveikinimai! Lauksim istorijos 😍
Ech istorija nelabai kokia, bet su laiminga pabaiga, jei nenorit gadintis nuotaikos, praleiskite ❤️.
Prasidėjo itin intensyvūs sąrėmiai nuo šeštadienio ryto, naktį ėmė tankėti kas 20, po to kas 15 minučių ir kadangi pirmas nėštumas nutariau nieko nelaukti bei važiuoti gimdyti, atvažiavau su minkštu kakleliu ir 2,5 cm, matė, jog sąrėmiai rimti ir paliko gimdykloje, pasitvirtino, jog turiu pagimdyti, nes kaklelis gerai darėsi. Iki ankstyvo ryto jau buvo 8,5 cm ir itin intensyvūs, skausmingi dažni sąrėmiai, aš iškenčiau viską be vaistų ir epidūro, gaivindavau save duše ir prakvepuodavau, atrodė, kad viskas labai gerai sekasi, bet, kadangi vandenys buvo nenubėgę, juos reikėjo prakirpti, tiek čia beliko laukti, akušerei juos nukirpus (vandenys skaidrūs) prasidėjo drama, žaibiškai nukrito vaiko tonai, ji išsigando ėmė šaukti gydytojus ir teisintis, kad viskas buvo gerai padaryta, nelabai supratau, ar čia jai kažkas nepasisekė, ar tikrai sustreikavo mano ar vaiko organizmas, nes viskas iki tol buvo super, o procedūra buvo skausminga, subėgo visi buvę gydytojai, mačiau, kad situacija įtempta, o aš purčiausi iš skausmo ir baimės, kad vaikutis gęsta, nieko nebelaukė, puolė nešti dokumentus operacijai, supakavo C.P. Dabar kaip tik bandau po jo atsigauti 🤧. Dabar gyvenu tuo, kad esam abu sveiki ir viskas gerai baigėsi, bet labai laukiu gydytojų išrašo ❤️.