vaikaite parašė:
Tai galit papasakot zodziu, kas jum yra ir ka apsnekejot, ir vistiek jus apziures ir spres ka daryti 🤔
Logiška 😅😅😅 Jau nesugebu net galvoti normaliai 🤦🏻♀️
vaikaite parašė:
Tai galit papasakot zodziu, kas jum yra ir ka apsnekejot, ir vistiek jus apziures ir spres ka daryti 🤔
gabytenevins parašė:
Kvepuokit 😇☀️ ir lauksim istorijos 💪
Ech... Kokia neviltis... Jau po truputį pradedu prarast viltį... 39.4 staigiai vakar vakare kažkaip netikėtai užklupo džiaugsmas. Stengiausi maitint nuo pat pradžių, ir valgė normaliai, nes ir kakojo ir siusiojo daug. Tik taip susidraske speneliai, kad daugiau nebegalėjau tverti. Naudojau nuo pat pradžių multimam kompresus (baisiai nepatiko) , tepalą purelan 100. Sildziau prieš maitinimą. Bet niekaip jau neišėjo tverti, tai nupirko antspenius, iškart atsigavau, iškart susitvarkė valgymai. Nors vistiek ir kraujuoja ir žaizdos. Tokie pasidarė miksti papuliai. Bet va vakar vakare pradėjau degt galvoju kažkas ne taip. Viena akmeninė krūtis pasidarė. Naktį nemiegojau, šiandien visą dieną glaudžiau prie jos, bet ji kažkodėl jaučiu nesitraukia, kita ir pasidarė skausminga. Maitinu kiek nori kad tik ištrauktų, bet kad pyksta ne patraukia.tik paguldau ir iškart atsikelia, matyt alkana. Maziau gal net siusiot kakot pradėjo. Jau vyras sako pereinam ant misinuku, negali žiūrėt kaip kankinuosi. Ryt skambinsiuos Gyd. Bet taip bijau kad sakis svoris krenta reikia mišiniu. Gal yra kažkam taip pat? Ar dar turiu šansų sutvarkyt viską ? Tokioj nevilty nes tiek pastangų įdėjau kad tik maitint pavyktų....😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Paracetamolio išgėriau vakar naktį, šiandien ibuprofeno diena. Bet va vakare 39.4.. Vėl.
Akyla parašė:
Ech... Kokia neviltis... Jau po truputį pradedu prarast viltį... 39.4 staigiai vakar vakare kažkaip netikėtai užklupo džiaugsmas. Stengiausi maitint nuo pat pradžių…
Gal pabandykit dar su pientraukiu kažkiek nutraukti? Ar karštam duše masažuoti krūtis
gabytenevins parašė:
Aš šokus į paniką, sąrėmiai kas 6min buvo, dabar 20min nieko, bet lėkiau į wc, nes paleido vidurius, tai jau suprantu, kad naktis ši gali būti Ta naktis, bet nepris…
Laikau spygas
kad prasidėtų jumi
Akyla parašė:
Ech... Kokia neviltis... Jau po truputį pradedu prarast viltį... 39.4 staigiai vakar vakare kažkaip netikėtai užklupo džiaugsmas. Stengiausi maitint nuo pat pradžių…
Gal kažkuo padės 🤷🏻♀️
Akyla parašė:
Viskas imanoma, jei tik noro yra😊 pries maitinant isgerkit siltos arbatos, galit sildyti su siltu ranksluosciu, galit ir su rankom nusitraukti, kol pajausit palengvejima (siandien pati beveik 200ml nusitraukiau is vienos kruties). Po maitinimo saldykit kruti, taip pristabdysit pieno gaminima
IvetaAnd parašė:
O kaip jums su columbia kombinezonais, kurios pirkote ne 0-3men.as nupirkau 62 dydžio, ar man jau ieškotis mažesnio?
![]()
IvetaAnd parašė:
O kaip jums su columbia kombinezonais, kurios pirkote ne 0-3men.as nupirkau 62 dydžio, ar man jau ieškotis mažesnio?
![]()
Aš turiu nuo 3-6 mėn. Tai didokas, bet man patogiau,no kai įsideda į vežimą ar kėdutę rai tas dydis tikrai nėra baisu 🤣
bora_bora parašė:
Gal pabandykit dar su pientraukiu kažkiek nutraukti? Ar karštam duše masažuoti krūtis
Duse bandžiau, bet kažkaip nesigausna. Aš tokia optimistė, nepirkau pientraukio... Dabar jau atrodo reiktų,.
gabytenevins parašė:
Gal kažkuo padės 🤷🏻♀️
Ačiū ❤️
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai