Lyka parašė:
Turiu klausima nuo kelintos savaites dingo pykinimas ir sleikstylys?
Man asmeniskai buvo sleikstulys iki gimdymo. Panasu, kad ir dabar taip bus, nes nepagerejo dar 🤦♀️
Lyka parašė:
Man asmeniskai buvo sleikstulys iki gimdymo. Panasu, kad ir dabar taip bus, nes nepagerejo dar 🤦♀️
manopaslaptis parašė:
Gal yra būsimų mamyčių, kurios jau jaučia vaikučių judesiukus? 😍🤗🥰
Sia savaite pajutau. Pradzioj netikejau, bet dabar jau tikrai negaliu "nurasyt" jokiem pilvo putimam ar dar kam 🤣
Lyka parašė:
Man jis tik pastiprejo...😔
manopaslaptis parašė:
Gal yra būsimų mamyčių, kurios jau jaučia vaikučių judesiukus? 😍🤗🥰
Jauciu tik naktim. Arba velu vakara
ne spardosi, bet vartosi per visa pilvuka labai jauciasi. Buna miegu ir atsibustu nuo jutimo kaip apsivercia
ingrida11 parašė:
Sia savaite pajutau. Pradzioj netikejau, bet dabar jau tikrai negaliu "nurasyt" jokiem pilvo putimam ar dar kam 🤣
Aš snd gydytojai pasakiau, kad jaučiu sako negali but. Bet kiekviena diena uždėjus ant pilvo ranka jaučiu. Tai laikysiuos savo nuomones, kad jaučiu maziuka
Banana2 parašė:
Ar kuri nors esate turėjusi nėštumo metu herpesa ant lūpos? Man buvo kai laukiau dukrytės, dabar vėl, daktare snd pamatė sako Oj kaip blogai. Nzn, aš Neimu į galvą,…
Žinau kad pavojinga tik tuo atveju jei jūs nėštumo metu pirmą kartą pasigaunat šį virusą o jeigu jis jum būdavo ir anksčiau organizme tai nepavojinga nes yra susiformavę kažkokie antikūnai ar kazkas
Belineaja parašė:
Labas, gal zinot kokiu vaistu nuo kosulio nesciajai, nesloguoju, temperaturos neturiu? Per ta kosejima net pamiegoti negaliu normaliai, turiu isla tabletes, bet jos…
As taip pat ziauriai pradejau koset...nesikreipet i gydytoja?
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai