Svetlana Piečiukaitienė parašė:
Kazkaip maziausei pergivenu.
Pas mane irgi nuo vaikystės yra virusas tai aš jau susitaikius su juo
Svetlana Piečiukaitienė parašė:
Kazkaip maziausei pergivenu.
Pas mane irgi nuo vaikystės yra virusas tai aš jau susitaikius su juo
Hebė parašė:
Labas merginos, sakykit ar buna kuriai taip, kad vakare atrodo jau tikrai ne 15 sav., ir sunku ir pikvas ir nuovargis.. o ryte atsikeli ir nieko! Nei pilvo tokio di…
man taip buna vakare pilvas milzinas😂 o ryte mazas kamuoliukas😂
gretukia parašė:
Kaip smagu visos po truputi ruosiates☺️ as jau turiu nusiziurejusi daug ka tad laukiu starto😁 kokius vezimelius planuojate pirkti? Ar dar turite ka sarase is didesn…
As dvynukams mille nusiziurejau.Pagal kaina ir kokybes santyki
Hebė parašė:
Labas merginos, sakykit ar buna kuriai taip, kad vakare atrodo jau tikrai ne 15 sav., ir sunku ir pikvas ir nuovargis.. o ryte atsikeli ir nieko! Nei pilvo tokio di…
Man taip kasdien buna:rytais lyg ne nescia,lengva.O vakarais sunku judeti.Girdejau kad espumisan galima naudoti nuo pilvo putimo.Kolege nestuke sake.Bet pati nebandziau
sandrute8 parašė:
As taip pat ziauriai pradejau koset...nesikreipet i gydytoja?
As ligoninej gulejau del noro viruso ir ten pradejau koseti. Gydytoja apziurejo ir patare isla tableciu isgert, bet jos man nepadeda.
Belineaja parašė:
Labas, gal zinot kokiu vaistu nuo kosulio nesciajai, nesloguoju, temperaturos neturiu? Per ta kosejima net pamiegoti negaliu normaliai, turiu isla tabletes, bet jos…
O gal jums kosulys nuo skrandžio, jei nepadeda isla. Man asmeniškai jei sukyla rūgštingumas, tai ir kosulys išpaskos ateina. O nuo tų visų tablečių nuo kosulio tik dar labiau sustiprėja.
vili parašė:
O gal jums kosulys nuo skrandžio, jei nepadeda isla. Man asmeniškai jei sukyla rūgštingumas, tai ir kosulys išpaskos ateina. O nuo tų visų tablečių nuo kosulio tik…
Manau kad ne, nes gerkle raudona ir skauda...
Belineaja parašė:
Manau kad ne, nes gerkle raudona ir skauda...
Nuo skaudancios gerkles siltas vanduo su druska. Man vaistas nr.1
Hebė parašė:
Tai taip ir būna, kad vakare pilvas didžiausias ;) o ryte daug mažesnis
Sveiki, as buvau pas daktare del gerkles ir kosulio. Israse Tantum verde purskala, purksti kas tris valandas. Padejo per kelias dienas, uzdraude ciulpti visokius ciulpinukus hals, mynthon ir pan, isla irgi sake labiau nuo izkimimo o ne nuo kosulio, sake tik puskalas geriausiai nestumo metu, nes gleivine ir taip sujautrejus o nuo ledinuku dar labiau dirginam.. :))
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai