2019.04.17 15:51 (prieš 7 m.)
Lucky parašė:
Na aš lankausi tikrai gerai vertinamoje klinikoje pas ginę su daktaro laipsniu ir už vizitą moku 50€, į kurį įeina išsami konsultacija, tyrimų aptarimas ir paskyrim…
Nu taip ne vien echoskopija 60€ bet ir gydytojo konsultacija i ta suma ieina(Vaikas ir mama klinikoj Kaune ir labai gerai vertinamoj)(tiek neissipleciau rasydama savo poste)tai taip ir gaunas,kad nestumo prieziura privaciose klinikose yra mokama
ir as nesmerkiu kas vaiksto privaciai ar kas lankosi poliklinikose,kiekvieno reikalas kam ko reikia,jei butu nepatikusi prieziura valstybinej poliklinikoj,tikrai buciau ejus privaciai
ir gal Jus ne taip perskaitet,ne ta intonacija mano posta, as nemaldavau kad padarytu echoskopa ar kad kazkas negerai su prieziura ( gydytojo atsakymas 20 sav.echo buvo,kad viskas gerai,kad viskas normoj pameravo,pamatavo, bet as paprasiau ir priprasiau dar savo gines po savaites kad paziuretu ir ji i mano pilvuko gyventoja,nors nebuvo blogos savijautos),ir kaip minejau valstybinese istaigose jei sklandus nestumas priklauso tik 2echo,tai todel ir daviau ta pinigeli.( nu vistiek maziau gavos nei privaciai buciau nuejus
) Poliklinikoj gydytojo konsultacija nekainuoja nieko. Taip pat aptariam tyrimus,išrašo siuntimus,pasiteirauja savijautos,taip pat vizitacijos vyksta kas menesi ir taip pat man patogiu laiku (tai praktiskai ir gautusi,kad
tik echo kainuoja 50-60€ nu ir kelios nuotraukeles plius, nes poliklinikoj reikejo susimoket uz nuotraukas ale kiek galiu (tai buvo juokinga man,nu bet ne karve kainavo) )
tai vat,tokie mano pastebijimai