zukami parašė:
Sveikosmerginos, kurios turit Rh-, o vyras Rh+, klausimas jums...
![]()
Man antikūnius tikrino tik antrą nėštumo mėnesį... O praeitą penktadienį nuėjus pa…
Imunoglobulina suleidzia 28 saavaite
zukami parašė:
Sveikosmerginos, kurios turit Rh-, o vyras Rh+, klausimas jums...
![]()
Man antikūnius tikrino tik antrą nėštumo mėnesį... O praeitą penktadienį nuėjus pa…
Imunoglobulina suleidzia 28 saavaite
Sveikos, ar apziuru metu jums dr matuoja pilvo dydi ( auksti) ? Gal galetumete pasidalinti kokie buvo jusu paskutiniai ismatavimai ir parasyti kiek jums tuo metu buvo savaiciu ? Pagal mano gine pilvo aukstis turi atitikti savaites ( pvz. 20 sav - 20 cm) Pagal mano paskutinius matavimus pilvo aukstis 28 cm nors esam dar tik 24 sav4d. Itaria kad auga didelis vaikas nors skaiciau kad pilvo dydis ir forma priklauso ne nuo to bet nuo moters ugio ir figuros tipo ( kuo moteris mazesnio ugio ir trumpesnio liemens, tuo pilvukai “aukstesni” - labiau atsikise nes negimusiam kūdikiui yra mažiau vietos tarp dubens ir šonkaulių, tad nelieka kito pasirinkimo, kaip augant mažyliui pilvui plėstis į priekį. Jeigu moteris yra aukšta, jos gimda išlieka siaura ir pilvas atrodo mažesnis. Tai man kazkaip keista ta matavimu teorija pasirode - gi tie pilvai pas visas skirtingi ir priklauso daugiau nuo figuros tipo ir vaiko pozicijos pilve nei nuo jo dydzio 🙈
EleTuo parašė:
Ačiū labai, o kuom skiriasi 3D nuo 4D?
Tose nuorodose labai gražiai aprašyta kuom skiriasi ;)
donatan parašė:
Sveikos, ar apziuru metu jums dr matuoja pilvo dydi ( auksti) ? Gal galetumete pasidalinti kokie buvo jusu paskutiniai ismatavimai ir parasyti kiek jums tuo metu bu…
man nei su pirmu, nei db nematuoja pilvo su metrine juostele, neissivaizduoju, kaip tai net daroma, man kiekviena vizita paziuri gimdos padeti, ta prasme, paraso/pasako kiek centimetru gimda randas iki bankos, ar jau ties bamba, kiek cm virs bambos, poto kiek cm zemiau sonkauliu arr jau sonkaulius siekia.
paskutinio vizito metu gimdos dugnas buvo ties bamba.
donatan parašė:
Sveikos, ar apziuru metu jums dr matuoja pilvo dydi ( auksti) ? Gal galetumete pasidalinti kokie buvo jusu paskutiniai ismatavimai ir parasyti kiek jums tuo metu bu…
Nematuoja man 😊
doluxe parašė:
ar patogu su jomis?
aš šiandien pirmą kartą gyvenime užsidėjau kompresines kojines iki kelių ir negaliu atisdžiaugti.. kur aš tiek metų buvau?? labai geras jausmas - kojos lengvos, guma visai neįsirėžė į blauzdą (ko labiausiai ir bijojau).
G-mania parašė:
man nei su pirmu, nei db nematuoja pilvo su metrine juostele, neissivaizduoju, kaip tai net daroma, man kiekviena vizita paziuri gimdos padeti, ta prasme, paraso/pa…
O su kuo matuoja ? Man matuoja su metrine juostele nuo gaktikaulio iki bambos - tai cia tipo ta auksti taip nustato 🤷🏼♀️ Ir po to pamaigo pilva ir pasako kokioj pozicijoj ir kokiam aukstyje vaikas... Kadangi pilvas pas mane iskart po krutine , aukstai tai sako cia reiskia kad placenta irgi aukstoje padetyje...
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai