Liūto ūsai parašė:
Aš antrą savaitę buvau išsikvietus laktacijos konsultantę ir jos paklausiau, kodėl taip garsiai caksi, ar nebus dėl blogo apžiojimo, o ji mane patikino, kad ne. Tai…
Aciu, kad pasidalinot, man irgi tada ramiau
Liūto ūsai parašė:
Aš antrą savaitę buvau išsikvietus laktacijos konsultantę ir jos paklausiau, kodėl taip garsiai caksi, ar nebus dėl blogo apžiojimo, o ji mane patikino, kad ne. Tai…
Aciu, kad pasidalinot, man irgi tada ramiau
Ir mano caksi. Ir aš galvojau, kad dėl soskes😇 liux, jei ne nuo jos😀
O man vakar užsidegė krutine😞 nera paraudimo, bet skauda. Guzu nėra, bet visa kita grynai mastito pozymiai. Perpute šeštadienį, jaučiu, tas šiaurys 😩 jei nepagerės per šiandien, reikes skambinti seimoa gydytojai, turbūt 😟
justelaite parašė:
O man vakar užsidegė krutine😞 nera paraudimo, bet skauda. Guzu nėra, bet visa kita…
O temperaturos turit?
Viak parašė:
O temperaturos turit?![]()
Jo, ryte krutine buvo 38,4, o galvoj 37.5😞 ibuprofenas padeda.
Sakytum ten kokių guzu būtų, tai nieko nera, tik liečiant skauda. Neliečiama net neskausminga. Yra man buvę tokių "džiaugsmų", bet nebuvo kad su temperatūra pačiai. Naktį ir šaltis krete, paskui isprakaitavau. Dabar pusė bedos, dedu kopūstą, masažuoju, ziuresiu kas bus
justelaite parašė:
O man vakar užsidegė krutine😞 nera paraudimo, bet skauda. Guzu nėra, bet visa kita…
Nieko nelaukit, po karštu dūšu, su srove į krūtonę ir išsimasžuokit, poto dar ir duokit pavalgyt iš jos😉 sekmės
1Braske parašė:
Virsutinis korsetas susakstomas?kokio dydzio?kokia kainyte butu ju?![]()
Sulimpantys,xs dydis mano m bet irgi tiko,5€
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai