Jugasinka parašė:
Mano nėštumą prižiūri ne šeimos gydytoja, o ginekologė, bet iš tos pačios privačios klinikos, bet mokėt teko tik už pirminį gliukozės tyrimą. Visa kita nemokamai.…
O kaip dažnai lankotės pas ją?
Jugasinka parašė:
Mano nėštumą prižiūri ne šeimos gydytoja, o ginekologė, bet iš tos pačios privačios klinikos, bet mokėt teko tik už pirminį gliukozės tyrimą. Visa kita nemokamai.…
Gretute12 parašė:
Buvau pasiėmus knyga apie gimdymą, lb išgirta, tai faktiškai tik pervečiau, lb nepatiko, nesąmonės man ten visiškos. O va kelios virtualios paskaitos tai patiko ☺️…
Kokią buvot pasiėmusi? Nes knygų autorių yra labai labai įvairių ir skirtingų. Kaip ir vaikų auklėjimo būdų yra įvairių. Tiesiog reikia atrasti kas tinka pačiai 🙂
Monika96 parašė:
Kas mėnesį.
Tik esant rizikingam ar daugiavaisiui nėštumui, reikia dažniau, lyg ir kas dvi savaites, kolegė dvynių laukias.
Įprastai vizitai organizuojami kas mėnesį
Jura k parašė:
Kokią buvot pasiėmusi? Nes knygų autorių yra labai labai įvairių ir skirtingų. Kaip ir vaikų auklėjimo būdų yra įvairių. Tiesiog reikia atrasti kas tinka pačiai 🙂…
" gimdymas su šypsena" nepamenu kieno. Lb geri jos atsiliepimai buvo, tai nusipirkau. Ne to tikėjausi. Norėjau info apie gimdymą, o ten man vien smegenų plovimas kaip baisu vaistai gimdymo metu, Cezaris, žodžiu viskas kenkia ir nėštumo metu. Ir tas nusiteikimas, kad jei mintis pakeisi, kad per gimdymą jokio skausmo nebus. Aš tai tokia realiste, tai ne man ta knyga 😄
Gretute12 parašė:
" gimdymas su šypsena" nepamenu kieno. Lb geri jos atsiliepimai buvo, tai nusipirkau. Ne to tikėjausi. Norėjau info apie gimdymą, o ten man vien smegenų plovimas ka…
Čia bus Šėmetos knyga, aš girdėjusi, bet nesu skaičiusi 😊
Aišku nėra lengva tie skausmai, bet tikrai įmanoma ištverti ir natūraliai pagimdyti. Aš skausmo bijau, bet svarbiausia į save įsigilinti ir ramiai kiek įmanoma nusiteikti, gal ir yra tiesos toje knygoje😉 Gal kurios esate epidūrus turėjusios?
Gretute12 parašė:
" gimdymas su šypsena" nepamenu kieno. Lb geri jos atsiliepimai buvo, tai nusipirkau. Ne to tikėjausi. Norėjau info apie gimdymą, o ten man vien smegenų plovimas ka…
Oi kaip aš jus suprantu. Man tokia "natūralisčių" tema pirmo nėštumo metu suteikė daug ašarų, dar dabar atsimenu. Mano situacija buvo tokia kad vaikiukas sedėjo, neapsivertė, virkštelė dar buvo kaklą apsivijusi. Mano gydytoja uždraudė jokiu būdu neversime vaikučio, bus cezaris. Aš labai pasitikiu mane supančiais medikais ir tikrai buvau rami. Suplanuota c.p. buvo greitas lengvas, viskas praėjo labai labai sklandžiai. Bet... kiek aš prisiklausiau užuojautos, mokymų ir visokio šūdo (atsiprašau) per kelias sav.iki gimdymo iš tų "natūralisčių". Aš kvailutė atvirai pasakodavau jei klausia,kad laukia cezaris,nes taip nori vaikiukas,jam saugiau sedėti 😉
Moterys būna žiaurios ir netaktiškos ir neprotingos. Kaip "vaje kaip blogai bus tavo vaikui, jei darys operacija, čia nenatūralu, čia blogis, jis bus atsilikęs ir t.t." Pradžiai po tokių "patarimų" labai verkiau, paskui mintyse siunčiau jas rauti rūtų,paskui jau ir garsiai 😁 žinokit pasidarė lengviau. Šį nėštumą, visus kas komentuoja mano kūno reikalus - apraminu ir pasodinu į vietą 😁😁😁
"Aš labai pasitikiu savo gydytojais ir tik jų nuomonė man svarbi" - šį frazė visus bukus užmuša 😁
Norėjau išsikalbėti, reiškiasi ta tema visdar skauda po 1,5metų 🤔
Liza33 parašė:
Oi kaip aš jus suprantu. Man tokia "natūralisčių" tema pirmo nėštumo metu suteikė daug ašarų, dar dabar atsimenu. Mano situacija buvo tokia kad vaikiukas sedėjo, ne…
Bet labai gerai,kad CP buvo.Apsukimas yra blogai ir pavojinga.
Liza33 parašė:
Oi kaip aš jus suprantu. Man tokia "natūralisčių" tema pirmo nėštumo metu suteikė daug ašarų, dar dabar atsimenu. Mano situacija buvo tokia kad vaikiukas sedėjo, ne…
Nera nei vieno teisingo budo nei aukleti, nei maitinti, nei gimdyti vaikus budo. Niekas neturi teises jusu smerkti del jusu pasirinkimu. Jus esate to vaiko mama ir jus renkates kaip jis gims, ka jis valgys ir panasiai. Tokie komentarai, kurie sukelia liudesio asaras turi buti praleidziami pro sona ir viskas, nes visada atsiranda gudruciu, kurios gi zino geriau kas jusu vaikui geriausia, nors buna baigusios tris klases ir keturis koridorius. Nu kas jos tokios? Medikes, kad gali spresti kad jums reikejo gimdyti naturaliai? As pati esu uz naturalu vaiko gimima gimdymo takais, bet tai puikiai suvokiu, kad niekada nezinai kas laukia. Ar tai komplikacijos ar pacios moters fiziologija ar dar kas, bet svarbiausia, kad tas vaikelis gimtu ir nebutu suzalotas kazkokio super komplikuoto gimdymo, kai jau turejo buti atliekamas CP, bet kazkokia naturaliste reke, kad jokiais budais ne ir gimdys pati.
DaivAda parašė:
Čia bus Šėmetos knyga, aš girdėjusi, bet nesu skaičiusi 😊
Aišku nėra lengva tie skausmai, bet tikrai įmanoma ištverti ir natūraliai pagimdyt…
Taip,esu
Cia dar ir ne tik skausmo barjero klausimas,bet ir pacio gimdymo trukmes/situacijos
Gretute12 parašė:
Ne jūs viena taip jautėtės tą knygą skaitydama, man irgi netinka. Gydytojas gal ir neprastas, tačiau nu vis tiek, kai vyras pasakoja, kokius skausmus patiria moteris gimdymo metu ir kad jie nėra tokie dideli, o tiesiog reikia juos iškvėpuoti, tai šiek tiek juokinga, nes nu is kur jis žino? Jis gimdė?
Mūsų įsivaizdavimas, žinios gali labai skirtis nuo realybės dėl to būti taip greižtai nusistačius labai nerimtai atrodo. Reikės, tai ir nuskausminimais pasinaudosiu, reikės, tai ir cp darys, nes tikiu medikais, o ne minčių galia.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai