gamtininke parašė:
Aš gėriau milteliais Diasporal.
O laba kaip faina abidvi is spaliuku 2015 metu 👍
gamtininke parašė:
Aš gėriau milteliais Diasporal.
Runtuntule parašė:
Busimos mamytes ar einate i limfodrenazinius masazus?Nes gines rekomenduoja jei nestumas saugus.
Su limfodrenažiniais masažais labai atsargiai jei su venom giminėj problemų kasnirs turi - labai gali suaktyvinti. Jau pats nėštumas labai venų problemas paryškina
Man kai sutraukinėjo mėšlungis kojas, klausiau gydytojos, ar galiu gerti magnį, sakė, palauk, pirmiausia reikia atlikti tyrimus, ar tau tikrai jo trūksta. Tyrimai parodė, kad tiek magnio, tiek kalcio mano organizme pakankamai. Todėl gydytoja sakė, kad mėšlungis kojas traukia dėl to, kad mažylis kažką užspaudžia (man tik naktimis taip kartais būdavo).
Dėl vitaminų nėščiosioms - mano gydytoja sakė, jei nori alergiško vaikelio - gerk. Tad geriu tik jos rekomenduotą folio rūgštį + vit D.
Burbulenzas parašė:
Man kai sutraukinėjo mėšlungis kojas, klausiau gydytojos, ar galiu gerti magnį, sakė, palauk, pirmiausia reikia atlikti tyrimus, ar tau tikrai jo trūksta. Tyrimai p…
Pritariu! Man baisoka skaityti, kai tiek nėštukių varo vitaminus ir net nezino ar tikrai jų trūksta... Folio rūgštis geriama kalnais ir visą nėštumą... Magniai tokiam laike... Is tikro siais laikais mityba pas zmknes labai gausi ir blogų, bet ir gerų medziagu, gaunam daug vitaminų, ir dažnai yra perdaug ju geriama. Reikia arba tirtis arba klausytis organizmo, nes tos farmacininkų pinkles ir reklamos ne visada išeina i gerą. As pries nėštumą issityriau ar nieko netrūksta, viskas puiki, nors 6 metus nevalgiau mėsos, pageriau folio rugsties po 400 iki 12 sav, zuvu taukus spec, be priemaišų ir dabar tik tie zuvu taukai. Veliau pagersiu calci, nes reikes kai kauliukai jau paaugs, pasidarysiu vel krauja po kurio laiko ir tiek žinių, nereikia persistengti, neaisku kodėl gimsta vis daugiau alergisku vaikų ir vaikų su kitomis ligomis, aiskiai atejusiomis nestumo laikotarpiu, nes varom i kuna gal kazko ko nereikia visai... Taip daug kalbama apie vitaminu trūkumą, bet paskaitykite apie pervirsius
Burbulenzas parašė:
Man kai sutraukinėjo mėšlungis kojas, klausiau gydytojos, ar galiu gerti magnį, sakė, palauk, pirmiausia reikia atlikti tyrimus, ar tau tikrai jo trūksta. Tyrimai p…
Galiu paklausti o kodel vitamina D geriat vasaros metu? Jo tikrai jums truksta? Nes perdozavimas taip pat negerai...
Kraujas parodo tik momentine organizmo būklę ir apskritai nėra skirtas vitaminų kiekiui nustatyti, o ligoms, kraujas tokia terpė kad visada bandys būti tobulas, t.y jeigu jūsų organizmui truks kalcio, jis ji ims iš kaulų ir transportuos į kraują, o jūsų tyrimas bus puikus, tad kraujas tikrai nėra tad dalykas kuris rodo realiai jūsų organizmo situaciją 😉 aš darausi thrima iš plauko, nenoriu čia plėstis, bet jis DAUG informatyvesnis, ir tiek su pirmu nestumu tiek dabar geriu vitaminus pagal savo rezultatus ir nei vaikai alergiški nei dar kas yra, kaip tik labai sveiki ir mažai sergantys vaikai, darželį lanko labai gerai, visi pavydi 😃 vitaminus geriu irgi ne bet kokius iš vaistinės (sintetinius) o natūralios kilmės todėl jų pasisavinimas irgi yra visai kitoks, nusimanau šiek tiek toje srityje ir esu tikrai už vitaminus ir už organizmo papildymą, tik sutinku kad turi žinoti ką kiek ir kada ir dar kokios kokybės į save dėtis 😉
Mano drauge nestumo metu negere jokiu vitaminu ir ka? Gime vaikas ir alergiskas ir daznai sergantis. Ji irgi buvo prisisikaiciusi, kad geriau negert nestumo metu (del alergiju vaikui). Cia manau daugiau priklauso nuo organizmo, aisku gal ir nereikia i save pumpuoti vaistu visa nestuma. Tegul kiekviena renkasi pagal save 😉
Akvilut parašė:
sveikos, vis skaitau komentarus ir vis minimas "cp" ir nelabai suprantu ka tas reiskia. ir ar esate jautresnes? atrodo galeciau taip lengvai pravirkti, pvz grazios …
Jūs ne viena! 😁 Nors jau galvojau, kad man kažkas negerai ir tik aš viena nuo visko,,žliumbiu"..😁🤔😁
Mariia parašė:
Smagu laukti kartu, tik dabar jau sausinukų😉
Prit
Adelė85 parašė:
Pritariu! Man baisoka skaityti, kai tiek nėštukių varo vitaminus ir net nezino ar tikrai jų trūksta... Folio rūgštis geriama kalnais ir visą nėštumą... Magniai toki…
Pritariu. Girdejau ir as, kad alergijos nuo vitaminu gali but. Tfu tfu, negeriau jokiu vitaminu, vaikas viska valgo, niekam nealergiskas, maista nuo bendro stalo jau duodu ramiai. Ir dabar negeriu, tikiuos gal ir su antru taip lengva bus, kaip gera kai nereikia ieskot alergiju priezasciu 😊😊 aisku, neteigiu, kad vien nuo vitaminu tos alergijos gali but, priezasciu ivairiu ir daug gali pasitaikyt.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai