Akvilut parašė:
sveikos, vis skaitau komentarus ir vis minimas "cp" ir nelabai suprantu ka tas reiskia. ir ar esate jautresnes? atrodo galeciau taip lengvai pravirkti, pvz grazios …
Uoj, su tuo jautrumu tai tikrai :)))
Akvilut parašė:
sveikos, vis skaitau komentarus ir vis minimas "cp" ir nelabai suprantu ka tas reiskia. ir ar esate jautresnes? atrodo galeciau taip lengvai pravirkti, pvz grazios …
Uoj, su tuo jautrumu tai tikrai :)))
asernestina parašė:
Jsveikos, jaučiuosi pasimetusi nes pastaruoju metu gan pamaudžia kaire kiaušidę, o dabar begulint ties kaire puse tarsi išoko gūzas kuris gana greit išsivaikščiojo…
Na gali būti ir dujos
Katik buvau pas priziuretoja cia Uk nestumo metu. Klausiau apie magnio gerima papildomai..nieko nezino.net negirdeje apie tai.net nezinojo kas tas magnis. 😳😬🤐
Del folines rugsties sake galiu tiesiog gert.nes jai ir jos per daug tai niekaip nepakenks.
Skiepa del gripo butinai liepe daryti.primygtinai reikalavo. Ir dar kazkoki ten del kudikelio tam kad perduociau imuniteta kad gimes butu apsaugotas.
Liepe gert butinai minimum 2 litrus vandens. Sako jis pagerins savijauta viskuom
neriukaszx parašė:
Katik buvau pas priziuretoja cia Uk nestumo metu. Klausiau apie magnio gerima papildomai..nieko nezino.net negirdeje apie tai.net nezinojo kas tas magnis. 😳😬🤐
…
Aš ir UK. Man nuo pirmos vizitacijos liepė gerti folio rūgštį. Ir kai buvo 8savaitės liepė nusipirkti neščiosioms vitaminų. Rytoj vėl einu, žiūrėsim ką dabar pasakys
neriukaszx parašė:
…
Magnį gėriau pirmojo nėštumo metu, nes jo praktiškai nebuvo. Tad miltelius tekdavo gerti. Tik pabaigoje nerekomenduojama, nes per daug atpalaiduoti raumenis gali ir jei jau gimdymas netoli, gali gimda per mažai susitraukinėti. Lyg ir neprimaišiau aš čia😁 Atrodo labai seniai jau tas buvo🙂
gamtininke parašė:
Magnį gėriau pirmojo nėštumo metu, nes jo praktiškai nebuvo. Tad miltelius tekdavo gerti. Tik pabaigoje nerekomenduojama, nes per daug atpalaiduoti raumenis gali ir…
Būtent ,pabaigoje negalima nei magnio ,nei kalcio gert. O aš pirmą nėštumą to nežinojau ir prisidirbau sau bėdos...
neriukaszx parašė:
O idomu magnis tinka bet koks tiesiog tabletem? Nueiciau ir nusipirkciau seip. O pakenkt negali idomu dabar 16 savaitej?
Ne bet koks, pasakykit vaistininkei, kad laukiatės duos reikiamus
neriukaszx parašė:
O idomu magnis tinka bet koks tiesiog tabletem? Nueiciau ir nusipirkciau seip. O pakenkt negali idomu dabar 16 savaitej?
Aš gėriau milteliais Diasporal.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai