Pupa uo parašė:
Sveiki,gal žinote ar įmanoma elektroniniu būdu pateikti prašymą į darzeli? Niekur nerandu
Mane irgi tas domina
Pupa uo parašė:
Sveiki,gal žinote ar įmanoma elektroniniu būdu pateikti prašymą į darzeli? Niekur nerandu
Mane irgi tas domina
raimondabalciunaite49 parašė:
Mane irgi tas domina
Ne, tokios galimybes nera.
raimondabalciunaite49 parašė:
Mane irgi tas domina
Mes teikeme el pastu. Turit paskambinti i norima darzeli ir pasakys kokia tvarka priima prasymus 🙂
GiMa parašė:
Dave dezutes dvi su meginiais, lankstinukais, draudimas, nuolaidos. Plius metrikacijoj is savivaldybes ta deze kraitelis, kuris tikrai superinis.
O gauni tą kraitelį ligoninėje, kai pagimdai, ar reikia dėl jo kur nors kreiptis?
GiMa parašė:
Dave dezutes dvi su meginiais, lankstinukais, draudimas, nuolaidos. Plius metrikacijoj is savivaldybes ta deze kraitelis, kuris tikrai superinis.
O gauni tą kraitelį ligoninėje, kai pagimdai, ar reikia dėl jo kur nors kreiptis?
Karo262 parašė:
gerai kad parodet ka duoda kraiteli o jau norejau pirkti tokia pat kuprine pampersam😂
O duoda tą kraitelį kai pagimdai, ar reikia kažkur kreiptis dėl jo? 🤔
Kavalija111 parašė:
Kai priregistruojat vaika metrikacijoj duoda kraiteli. Na tiksliau didziule deze
noriunoriu parašė:
O kas Šiaulių rajone, gaunat pinigais 150e kai gimsta ir 150e kai sueina 1metai vaikui![]()
Pirmud 150e gabom kai užregistravom kūdikį ir likusi dalis, kai metukai sukanka ;)
BrigitaDiana parašė:
Sveikos. Gal žinot kada mokės vaiko pinigus šį mėnesį? 🤔
Jei neklystu, vaiko pinigus gruodžio mėnesį išmokėjo dukart, tai dabar tik vasarį.
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai