Gintarees parašė:
Ar nestumo metu dazote plaukus bei kerpatw juos?
As si nestuma nutariau nekirpti, pati su dazomu kondicionierium del spalvos padazau kartais. Kirpykloj jau metai kaip nebuvau, tai po gimdymo lėksiu kardinaliems pokyciams
Gintarees parašė:
As si nestuma nutariau nekirpti, pati su dazomu kondicionierium del spalvos padazau kartais. Kirpykloj jau metai kaip nebuvau, tai po gimdymo lėksiu kardinaliems pokyciams
Catallea parašė:
Žinoma.
Dažiau ir kirpau. Tik mano dažymas neliečiant galvos odos
Gintarees parašė:
Žinoma, tik jau kokie 2 metai pakeičiau kirpėja kuri dažo tik augaliniais dažais, su pirmu nestumu dažniau ir dabar tas pats. Plius ir manikiūrą, pedikiūrą dariausi. Jei nėščia tai nereikia kad nereikia savęs palepinti
Lala4 parašė:
Kaip sekasi su vaikelio judesiais? Ar jaučiate? Man 18sav, antras nėštumas, tačiau dar nesuprantu ar jie yra ar ne.
Man 18 sav ir 4 pradejau jausti jau nuo pirmadienio mazus bumptelejimus snd jau stipriau ir jau kokius 3 kartus
Lala4 parašė:
Kaip sekasi su vaikelio judesiais? Ar jaučiate? Man 18sav, antras nėštumas, tačiau dar nesuprantu ar jie yra ar ne.
Jau jaučiu kelias savaites labai aiškius judesius
Lala4 parašė:
Man taip pat antras nėštumas, pajutau 18+6.
Lala4 parašė:
Man taipat antras nėštumas, tipresnius judesius pradėjau jausti 18+1
O dabar kuo toliau tuo daugiau ❤
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai