2021.12.21 19:17 (prieš 4 m.)
Gintarees parašė:
Mamos kurios maitinate pieneliu, kaip Jusu krutines pasikeite? Nes mums jau 2 sav +3 d. Bet mano krutine kokia buvo tokia ir yra nei padidejo labai nei kietesne nei…
Kaip ir sake jei leliukas sysioja ir jo svoris dideja tai dziaukites kad krutine nedideja, nebent maziuke yra ir norit didesniqis pasidziaugt🤭 del kakojimo tai maitinant MP gali ir iki savaites nedaryt, jei pilnai isisavina.. tai svarbu svoris ir sysiojimas...
Pas mane is DD ciuju jau E/F tai jokio fainumo... o pilnumas krutines kartais atrodo kaip tuscia o kartais issipucia ir tempia labai.. priklauso kaip isvalgo ir kiek uzsako jaunuolis.. pienas retai bega, dazniau nakti kai biski uzgulu ir uzspaudziu...
medaus_bitutė parašė:
Viliuosi tada, kad ir man taip butu 😂🤭
Nors ryt laukia dar ryte vizitas suplanuotas pas gydytoja. Idomu per nakti kas ivy…
As savo gines vizita atsaukiau likus kelioms val iki jo nes jau supavau.. tai gal ir jums taip bus... nes su pirmagimiu tai as su saremiais viska istustinau... 😂 o dar su juo ir vemiau tai per abu galus pasileido.. or tada ramiai jaunuolis gime..
O su situ del gelezies vartojimo nieks kelias dienas nesigavo.. o kai veiksmas prasidejo jau buvo per velu kazka suvartot, tai pirmiau ne leliuka pagimdziau 🙄