Pavasaris21 parašė:
Oi ne, man su berniuku blogiau buvo nei su mergaite... dabar dar blogiau, tai nežinau, ko tikėtis šįkart 🙈
Gal dvynukai? 😁
Pavasaris21 parašė:
Oi ne, man su berniuku blogiau buvo nei su mergaite... dabar dar blogiau, tai nežinau, ko tikėtis šįkart 🙈
Gal dvynukai? 😁
jomajo parašė:
Gal dvynukai? 😁
Juokas juokais, bet aš irgi taip juokiuos 😂 nes ir spuogai lenda, o su abiem anksčiau švytėjo tiesiog oda
arba senatvė jau tiesiog ir organizmas sunkiau toleruoja 😔
Raganele83 parašė:
Man 2 kartus buvo uzeje kad galiu valgyt. Bet taaip skaniai, o siaip negaliu nk. Agurku ypac fuuu... kates maisto negaliu uzuost 🤢, jegu atrodo ner niekam, kartais …
Na katinù maistas ir ypač šuniuko maistas dar iššūkiai ir man. Bet dabar jau tikrai lengviau maisto klausimu, nei prieš savaitę.
Leo minor parašė:
Na katinù maistas ir ypač šuniuko maistas dar iššūkiai ir man. Bet dabar jau tikrai lengviau maisto klausimu, nei prieš savaitę.
Šlapias labiau mane erzina. Bet ir sausas nk gero
atrodo kaip jie tai eda
Pavasaris21 parašė:
Juokas juokais, bet aš irgi taip juokiuos 😂 nes ir spuogai lenda, o su abiem anksčiau švytėjo tiesiog odaarba senatvė jau tiesiog ir organizmas sunkiau toleruoj…
O kiek jums metu? Man irgi visa kakta nuberta, aplink smakra irgi, sakot del amziaus? Man 37.
Raganele83 parašė:
O kiek jums metu? Man irgi visa kakta nuberta, aplink smakra irgi, sakot del amziaus? Man 37.
Na man irgi 37, bet spuogai dar nesikala 🙂 gal ne dėl amžiaus tie sunkumai, šiaip kiekvienas nėštumas vis kitoks. Maniškis pirmasis, nelabai žinojau ko tikėtis. Bet džiaugiuosi, kad pykinimo bangos neužpuolė, būtų nekas. Uźjaučiu, kurios kankinasi negalėdamos valgyti. Tikiu, kad greit bus lengviau. Laikykitės!
jomajo parašė:
Na man irgi 37, bet spuogai dar nesikala 🙂 gal ne dėl amžiaus tie sunkumai, šiaip kiekvienas nėštumas vis kitoks. Maniškis pirmasis, nelabai žinojau ko tikėtis. Bet…
Man irgi 37! Nepasakyčiau kad labai beria. Šiandien vienas spuogelis atsirado, bet šokolado mormaliai gavo organizmas po poros mėn pertraukos
Leo minor parašė:
Man irgi 37! Nepasakyčiau kad labai beria. Šiandien vienas spuogelis atsirado, bet šokolado mormaliai gavo organizmas po poros mėn pertraukos![]()
Visas pagyvenusių mamų klubas bus 😁
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai