luka li parašė:
Kokia autokedute gera i automobili nuo 9-18 kg , kad būtų?
Mes cybex siron naudojam🙂
luka li parašė:
Kokia autokedute gera i automobili nuo 9-18 kg , kad būtų?
Aš-Karolina parašė:
Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie Britax Romer Dualfix. Gal kas naudojate? Verta savo kainos? 🤔
Atsiliepimai geri, bet bent jau mums ji netiko. Vilniuje buvome nuėję į parduotuvę gyvai jos apžiūrėti su vaiku ir pasimatuoti. Nu ir netiko. Sodinom į populiariausias - britax romer, sirona, joie ir visose vaikas prastai kažkaip atrodė, sukrisdavo. Išsirinkom Inglesina firmos - puikiai sėdi ir jaučiasi. Tai gerai, kad seniau parduotuvėje patarė, kad be vaiko geriau nepirkti kėdutės. Nes aš irgi galvojau apie britax romer pradžioje
Tad jei turite galimybę, keliaukit su vaiku ir sodinkit į visas parduotuvėje esančias kėdutes
Aš-Karolina parašė:
Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie Britax Romer Dualfix. Gal kas naudojate? Verta savo kainos? 🤔
turim atrodo viskas gerai
Rimaa91 parašė:
kas cia per etapas uzejo mum?.. verkslenimas naktimis. ir atsibudus po miego. toks per miegus akys uzmerktos bet zirzia taip lyg verkia..
Pas mus irgi, ir migdymai visi jau antra diena kaip egzorcizmai, nors anksčiau buvo easy! 🤯
Rimaa91 parašė:
kas cia per etapas uzejo mum?.. verkslenimas naktimis. ir atsibudus po miego. toks per miegus akys uzmerktos bet zirzia taip lyg verkia..
Pas mus irgi buvo gal apie savaitę ar kiek ilgiau. Bet va šią naktį jau normaliai miegojo. Nu žiūrėsim kaip kitas naktis bus
orin_ta parašė:
Rekomendavo man irgi jau sia kedute draugai, manau i sia ir keisime.
Aciu😊
luka li parašė:
Rekomendavo man irgi jau sia kedute draugai, manau i sia ir keisime.
Aciu😊
Na as priekaistu neturiu, man viskas super. Sunus ir lyg nesiskundzia🙂 noriai sedi, vietos yra mes trecias menuo kaip pakeite🙂
Rimaa91 parašė:
Taip pas mus būna, jeigu pervarsgta ir nepakankamai diena pamiega. Jeigu pabudus verkia, vadinasi dar pilnai neišmiegojo. Bent pas mus taip
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai