Diana Abba parašė:
Mums buvo paskirta operacija 29 diena, vakar pradejo siek tiek vandenis teketi, nakto saremiai, atvykau i ligonine 7cm, greitai nuveze daryti operacijos. Dabar po c…
Irgi sveikinimai!!! Kaip čia pasipylė birzelinukai
Diana Abba parašė:
Mums buvo paskirta operacija 29 diena, vakar pradejo siek tiek vandenis teketi, nakto saremiai, atvykau i ligonine 7cm, greitai nuveze daryti operacijos. Dabar po c…
Irgi sveikinimai!!! Kaip čia pasipylė birzelinukai
MaiaM45 parašė:
Wow, sveikinimai!!!!![]()
Kaip jaučiatės abudu?![]()
Šiaip tikrai lb gerai, vaikas pienuka valgo pats, tai cia šventė, nes 1masis neėmė, teko traukt.. Man maudžia kažkiek, bet vis ateina paklaust ar viskas gerai, ar vaistų nereikia.. Kol kas nereikia
harmonic parašė:
Prisiduodam. 39+2. Gimė mūsų berniukas. Atvykau gultis planuotai, nes turejau GD. Patikrino tonusus, o jie pasirodo per aukšti.. Tad viską patikrinus, padarė extra …
Sveikinimai ❤️❤️❤️
harmonic parašė:
Šiaip tikrai lb gerai, vaikas pienuka valgo pats, tai cia šventė, nes 1masis neėmė, teko traukt.. Man maudžia kažkiek, bet vis ateina paklaust ar viskas gerai, ar v…
Wow, jūs stipruoliai!!! Šaunuoliai, laikykitės! 👏😊👌💐
stebuklolaukiant parašė:
Sveikos merginos, ar buvo kam gimdos dugnas, kad neatitiktu savaiciu? Man turetu buti 36cm, bet pamatavus 32nustate. Pazymejo, kad dar pataikau i kreive, ir daugiau…
Man neatitinka pagal savaites, buvo 33sav, o gimdos dugnas 29. Pats mažiukas irgi, pagal svorį per mažas.
Foto parašė:
Man neatitinka pagal savaites, buvo 33sav, o gimdos dugnas 29. Pats mažiukas irgi, pagal svorį per mažas.
Man 32 sav buvo 32 ir 34+1 buvo 32, darė skaną 34+3 tai sakė viskas gerai, sakė, jei sumažėtų judesių tada kreiptis, svėrėm 2460g
harmonic parašė:
Šiaip tikrai lb gerai, vaikas pienuka valgo pats, tai cia šventė, nes 1masis neėmė, teko traukt.. Man maudžia kažkiek, bet vis ateina paklaust ar viskas gerai, ar v…
Sveikinu!
kokio svorio beibis gime?
Šnd buvau pas gines... Tai pasakė kad man 37 ir 4 dienelės tsi kaip ir pagąsdino kad jau neužilgo galėčiau gimdyt nes pilvukas kietas kaip prieš gimdymą ir kai tikrino sakė nu dar stenkis savaitėlę panešiot tu jį ir gali išleist į pasaulį 🥲 Ir laukiu ir bijau ir vėl laukiu ir vėl bijau...
Pumačka parašė:
Šnd buvau pas gines... Tai pasakė kad man 37 ir 4 dienelės tsi kaip ir pagąsdino kad jau neužilgo galėčiau gimdyt nes pilvukas kietas kaip prieš gimdymą ir kai tikr…
O man gimdos aukscio nei karto nematavo
Ingotis parašė:
Sveikinu!kokio svorio beibis gime?
![]()
3,7kg
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai