Junique parašė:
O kada keliasi ryte? As kaip tik zinokit pavydziu kad velai eina miegot 😁 nes as noreciau apie 21-22val migdyt. Labiau i seimos ritma isipaisytu susideliotu viskas …
Keliamės dažniausiai 8-9 tame tarpe
Junique parašė:
O kada keliasi ryte? As kaip tik zinokit pavydziu kad velai eina miegot 😁 nes as noreciau apie 21-22val migdyt. Labiau i seimos ritma isipaisytu susideliotu viskas …
Keliamės dažniausiai 8-9 tame tarpe
Ingotis parašė:
Pas mane migdymas tai kazkokia parodija yra... Visada uzmiega valgydamas, maitinu pati MP, tada perkeliu i lovyte ir miega. Va dabar buvo prisisapnaves kazka tai ta…
Pas mane tas pats.. anksciau dienos miegu sugebedavau lovytei uzmigdyti o dabar visada tik su krutine, tai ir dienos miegai mano lovoj o nakti kartu miegam 🤷♀️Valgo 3-5 kartus po to susikto regreso ;D
July Angel parašė:
Pas mane tas pats.. anksciau dienos miegu sugebedavau lovytei uzmigdyti o dabar visada tik su krutine, tai ir dienos miegai mano lovoj o nakti kartu miegam 🤷♀️Valg…
Dar pries geras pora savaiciu irgi uzsupt lovyteje iseidavo, dabar jau tiek 🤦♀️ tik bent kattu miegot nereikia, kazkaip nusistaciau nuo pat pradziu, kad nors ir tvanas, musu lovoj nemiegos
o kai pagalvoju tai net bijociau... buvo atvejis pirmom dienom. Lovoj guledama maitinau sonu, vyras isejo suni pavedziot, as bemaitindama uzmigau, vaikas nusiverte nuo pagalves veidu i ciuzini, laimei neilgai, vyras grizes pabudino, o galejo nutikt nelaime nemenka 🙈 nuo to laiko maitinu tik sededama 🤭
O tos kuriu mazyliai miega kartu lovoje? Kaip jus pacios? As nezinau. Man rankas siaubingai skauda, kojas, sonus, nugara, visus raumenis ir sanarius 🤣 siaip lova musu labai didele, panele irgi miega gerai dabar jau, tai nezinau ar cia man ligu jau ieskot sau kokiu ar cia senatve, ar kodel 🤷♀️
Ingotis parašė:
Dar pries geras pora savaiciu irgi uzsupt lovyteje iseidavo, dabar jau tiek 🤦♀️ tik bent kattu miegot nereikia, kazkaip nusistaciau nuo pat pradziu, kad nors ir tv…
As irgoi esu grieztai pries. Bet kai turejau traima fiziskai negalejau keltis prie jos, o dar ir daznai reikdavo ta daryti. Tai neturejau kitos iseities. O dabar gal priprato, nezinau... Kad poto bandziau atgal i lovyte, tai visiskai nebemiega. Iguldzius iskart prabunda, zirzia, soske 100kart spjaudo ir vel reikia. Tai nei ji miega, nei as 🤦♀️ o pas mus nei soskes nereikia, miega lupytes paputus 😁 be problemu uzmiega ar pavalgius, ar prabudus... Tai guodziuosi bent tuo, kad as normaliai nusnaudziu bent po tas 2-3valandas, labiau pailsiu vis. Bet kazkaip vistiek reiks krapstyt ja is cia..
🙄
Ingotis parašė:
Dar pries geras pora savaiciu irgi uzsupt lovyteje iseidavo, dabar jau tiek 🤦♀️ tik bent kattu miegot nereikia, kazkaip nusistaciau nuo pat pradziu, kad nors ir tv…
As irgi buvau 100proc prieš miegojomą kartu! Ir tą labai sąžiningai stebėjau - 3 pirmus mėnesius visada lovytėj, naktį pamaitinus taip pat laukdavau kol įmigs ir visada perkeldavau, bet atsitiko gyvenimas, pradėjo keltis per regresą las pusantros valandos, jei elgčiausi taip pat, tai turbūt išvis nemiegočiau. Labai graužiu save kad taip yra, nes tikrai pirmus mėnesius man taip pat labai daug pastangų kinavo tas perkėlimas, na bet ką padarysi - planuojam vienaip - gaunasi kitaip 🙈
O dabar irgi matyt jau priprato - maloniau mano lovoj - perkėlis iš karto pabunda arba verkia arba pradeda tūsintis - vartos, rauma apsaugas vartaliojas, daro viską, tik nemiega 🤯
Junique parašė:
O tos kuriu mazyliai miega kartu lovoje? Kaip jus pacios? As nezinau. Man rankas siaubingai skauda, kojas, sonus, nugara, visus raumenis ir sanarius 🤣 siaip lova mu…
Pirma sav buvo sunki, dabar gerai miegu,šiandien prabudau nuo jo ranku mosikavimo, atsikelia ir mosikuojasi o neverkia 😂 bet aš būna ir nusisuku nuo jo, kažkaip jis toks didelis jau nu tikrai neuzgulsiu 😂🤭
Junique parašė:
As irgoi esu grieztai pries. Bet kai turejau traima fiziskai negalejau keltis prie jos, o dar ir daznai reikdavo ta daryti. Tai neturejau kitos iseities. O dabar ga…
Pavydžiu entuziazmo... po mažės gimimo vyresniojo neištraukiam iš lovos, o apie mažę net nekalbu🙈
Junique parašė:
O tos kuriu mazyliai miega kartu lovoje? Kaip jus pacios? As nezinau. Man rankas siaubingai skauda, kojas, sonus, nugara, visus raumenis ir sanarius 🤣 siaip lova mu…
Man tas tas pats. Pas mus, kad ir didelė lova, bet visvien kažkaip kamputy miegu🤣
Junique parašė:
As irgoi esu grieztai pries. Bet kai turejau traima fiziskai negalejau keltis prie jos, o dar ir daznai reikdavo ta daryti. Tai neturejau kitos iseities. O dabar ga…
O musu geriausiai miega ir su manim ir lovytei jokio skirtumo 😁😁
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai