Pyragėlis parašė:
Oi jus jau judat link stojimosi, mes dar tik sedim, po truputi meginam tik ropoti....
Manau nėr ko merginom skubėti 😉
Pyragėlis parašė:
Oi jus jau judat link stojimosi, mes dar tik sedim, po truputi meginam tik ropoti....
Manau nėr ko merginom skubėti 😉
Mano trys mergaitės 8 mėn pradėjo ropoti,o va mažylis kažką bando
Nerko parašė:
Mes ir 😳🙈 čiut čiut šiknutę kelia 🙈 apie stovėjimą dar nėr kalbos 🙈
bando,bet nesigauna, sėdėti ir atsistoti moka🤗ir aplink maniežą jau po biški varinėja 🤗
Nerko parašė:
Mes ir 😳🙈 čiut čiut šiknutę kelia 🙈 apie stovėjimą dar nėr kalbos 🙈
Turbūt tokia viduriniųjų dalia 🙈 Aš ne tik kad įrašų pusę nepadariusi, bet net neprisimenu, kaip tas vaikas augo. Apie pirmąjį viską galėčiau pasakyti, o dukra klausia to, ano - tenka meluot (tik reiktų to melo nepamiršti ir užrašyti) 🙊🤭
Krissti1 parašė:
Turbūt tokia viduriniųjų dalia 🙈 Aš ne tik kad įrašų pusę nepadariusi, bet net neprisimenu, kaip tas vaikas augo. Apie pirmąjį viską galėčiau pasakyti, o dukra klau…
Aš tai jam taip ir sakau, kad jis pats užaugo 🙈🙈🙈 pas mane pirmieji pametiniai 🙈 tai tikrai tie metai kažkaip prabėgo neužfiksuoti pernelyg. Gerai, kad turėjom galimybę filmuot tai bent ten kažką atgaminu 🙈
Maniškiai pirmieji jau studentai abu 🙈 tai kaip su suagusiais ir šneka 🙈 trečiukui 13 metų 🌹
Marfin parašė:
Nagi mamos pasidalinkit idėjomis, ką planuojat savo mažiukams per Kalėdas dovanoti ☺️
Oi nieko 😅 pirmagimei tik šiemet, kai 3 m. jau, tikrą dovaną dovanosim. Iki tol tai ką ten, nieko vistiek nesupranta 🤭 pernai gavau iš kažkur lankelį su besmegeniais tokiais ant spyruoklyčių spyruokliuojančiais, tai geriausia dovana buvo 🤭
Austinys parašė:
Oi nieko 😅 pirmagimei tik šiemet, kai 3 m. jau, tikrą dovaną dovanosim. Iki tol tai ką ten, nieko vistiek nesupranta 🤭 pernai gavau iš kažkur lankelį su besmegeniai…
Pritariu
o šiaip visko per akis namie, žaislų ir taip nuo pirmagimės dar belekiek, tai jų tikrai nereik :))
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai