vainieva parašė:
Sveikutės,
Na pagaliau ir mes supuojame savo mažylį,
Sveikinimai! ;)
vainieva parašė:
Sveikutės,
Na pagaliau ir mes supuojame savo mažylį,
Sveikinimai! ;)
Sandra113 parašė:
Ar dabar siauliuose buvo gimdziusiu? Kaip su teveliais leidzia dalyvauti? Ar reikia tureti spec apranga is anksto ar ten vietoj nusipirkti galima?
Aš gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose, bet aprangos tikrai jokios nereikia nei tėveliui nei mamai. Gimdymo metu duoda apsivilkt mamai gimdymo pižamą.
Laiminga34 parašė:
O jums kam jau terminas neužilgo arba jau suėjo ar neiškrito dar gleivių kamštis? Man šiandien terminas, tai vis viliuosi, kad greičiau, labai nenoriu tų skatinimų …
Rytoj terminas, gleivių kamštis nepasišalinęs arba nepastebėjau jo :/
Woohoo!! Mano birželinukas jau irgi pasibeldė į šį pasaulį 🥳 terminas buvo vakar, gimė šiandien 6:20val ryte: 53cm 3540 gr meilės
Viskas vyko super sklandžiai ir greitai
bet čia mano laimė, nes gimdau ypač lengvai ir kaip gydytoja sakė: kaip iš vadovėlio
svarbiausia - gera nuotaika
Laiminga34 parašė:
O jums kam jau terminas neužilgo arba jau suėjo ar neiškrito dar gleivių kamštis? Man šiandien terminas, tai vis viliuosi, kad greičiau, labai nenoriu tų skatinimų …
Terminas jau buvo vakar. Jokių artėjančio gimdymo požymių nejaučiu
Padraika22 parašė:
Terminas jau buvo vakar. Jokių artėjančio gimdymo požymių nejaučiu
Nu mūsiškės matyt grąžinasi ❤️😄
As jau irgi po termino... 2 dienos...
ryt pasirodyt reikes stacionare, labai nenoriu, kad sakytu - na tai vaiksciok dvi savaites dar
Vakar kalbejau su pazistama, jos terminas 15d. Zada gimdyt Kauno Krikscioniskuose. Tai po patikros sake, jei tokia situacija kaip tikrinimo diena, tai 2 sav gali nesiot :/ whaaaat
marija_va parašė:
Sveikutes, nežinau kiek į temą klausimas, bet labai smalsu. Kas tas "šampaniukas"? Vis dažniau pamatau, kad paskatina, padeda gimdymui "šampaniukas"?🙈
Nuskausminamieji, kurie suleidžiami į veną, tačiau man pirmą kartą gimdant dar blogiau pasidarė, jaučiausi tikrai kaip padauginusi Šampano, sukosi viskas, silpna pasidarė.. ir skusmo tikrai nei kiek nenumalšino.. šį kartą jo tikrai nenorėsiu
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai