Keliautoja AV parašė:
Sveikos, noriu pasidžiaugti, kad su savo sūnum jau susitikom 06 15 d., nors terminas buvo 06 07 d.buvo atliktas cp. Esame labai laimingi! Sėkmės dar laukiančioms :)…
Sveikinu 🌼🤗❤️
Keliautoja AV parašė:
Sveikos, noriu pasidžiaugti, kad su savo sūnum jau susitikom 06 15 d., nors terminas buvo 06 07 d.buvo atliktas cp. Esame labai laimingi! Sėkmės dar laukiančioms :)…
Sveikinu 🌼🤗❤️
Sveikos mamos! 🌸 Mums jau 2sav, maitinu MP.. ir taip vargina tas pilvo putimas.. atrodo vaikas steni ištisai.. pamiega 1-1,5val ir vel steni.. gaila klausyti... Ar ir jus susidurete su tuo pačiu? Kiek laiko trunka visi tie pilvelio putimai?..Nuo pilvelio naudojam Infacol, dedu vyšniu kauliuku pagalvėle ir darau masažiukus...
vsokolovskaja parašė:
Jei jūs sirgusi nieko nebus. Mano sūnus sirgo vėjaraupiais kaip sakoma, čia kontakto neišvengsi. Būtų kažkas blogiau jei būtumet nesirgusi ir tik neštumo pradžioje.…
Supratau, ačiū nuraminot
As dar neturejau gimdyti, terminas 19, bet pagal viska jauciu, kad tikrai veluos atvykti mano mazoji 🙄 sako gale judesiai apmazeja, ne velnio, manoji duodasi kaip pasiutusi, smagu jai, tai panasu kad nesiruosia ji dar 🤪 o pas daktare esu uzrasyta ketviratdieniui jeigu nepagimdyciau, tada duos siuntima sekmadieniui i ilogonine
Mano terminas 20d, vaikštau į dienos stacionarą, vakar užfiksavo 3 susitraukimus neblogus kai tonus matavo, vakare grįžus irgi susitraukinėjo gimda neblogai, bet per naktį viskas aprimo... šiandien vėl vyksiu tonų matuoti ir tarsimės su gydytoja kokie tolesni veiksmai bus, nes pas mane nemažà vaikinuką žada ir vandenų daugoka
Terminas buvo 12, 19ta, jei niekas neivyks, lekiu skatinimui. Panelė sia nakt leido ismiegoti ir jokiu paruosiamuju nejauciau, tai net keista buvo. Nes pries tai nakti saremiai nuo vakaro iki pariciu buvo. Gaila neuzsikure iki galo... Kamstis nepasisalines, 12ta kaklelis buvo kietas ir 2 cm.. Tai bus manau reikalu sekmadieni 😁😑😭
vsokolovskaja parašė:
Sveikos kaip laikotes? Labiausiai domina savijauta tų kurios turėjo jau pagimdyt, bet dar tebelaukia savo stebuklų. Mano terminas buvo vakar, bet taip nieko. Laukiu…
Terminas šiandien, bet irgi nieko. Jei iki antradienio nesulauksiu tai trečiadienį gulsiuos į ligoninę... Labai skauda kairės pusės dubuo...Su dukryte skatino (pernešiojau 2 sav., bet UK buvom), tai dabar ankščiau skatins galbūt (sakė jog tą dieną jei gulsiuos į ligoninę nebūtinai skatins iš karto, gali tekt kelias dienas pagulėt, bet kam to gulėjimo ten reiktų taip ir nesupratau)
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai