gretuuulis parašė:
Dar galima duoti saldžiosios bulvės, pastarnoko, cukinijos..
Mes dabar pradejome maišyti po 2 daržoves ir kol kas nei aliejuko nei sviestuko ne…
Visai buvau pamiršus mamuko košes:-)reiks pabandyti
gretuuulis parašė:
Dar galima duoti saldžiosios bulvės, pastarnoko, cukinijos..
Mes dabar pradejome maišyti po 2 daržoves ir kol kas nei aliejuko nei sviestuko ne…
Visai buvau pamiršus mamuko košes:-)reiks pabandyti
Aistuze parašė:
Kas iš dovanų pasiteisino mažyliams?
Manoji knygute nelabai domisi 😒 Bet labai tiko vonios žaisliukas ir būgnelis: past…
labai pasiteisino šis pirkinys,be ieškojau projektoriaus,o čia dar persijungia švieselės ir mirksi lyg jonvabaliai, tai mažoji juos gaudo,be to muzika tokia rami,nei kiek neerzina 😊 buvo ir minkštas žaisliukas komplekte,bet jis visiškai nedomina 😁

Aistuze parašė:
Kas iš dovanų pasiteisino mažyliams?
Manoji knygute nelabai domisi 😒 Bet labai tiko vonios žaisliukas ir būgnelis: past…
Pirkau senukuose, triušiuką. Nu kaip patinka jai, tik įjungiu jau šypsos ☺️ su nuolaida apie 25€ kainavo 
Dainuoja jis. Dar morka dedasi prie burnytės ir valgo ja (garsas toks) aišku pati dar toli gražu kol ją pridės
menoteja parašė:
Pirkau senukuose, triušiuką. Nu kaip patinka jai, tik įjungiu jau šypsos ☺️ su nuolaida apie 25€ kainavo
Koks jis juokingas man 😀😀 ta dainelė tai užknisanti😀 po 10 karto jau tiesiog iš jos juokiesi😀
giintte parašė:
Koks jis juokingas man 😀😀 ta dainelė tai užknisanti😀 po 10 karto jau tiesiog iš jos juokiesi😀
Vyrą užknisa, o man patinka 😅 triušiukaaaas. Einu paskui puse dienos dainuodama 🙈
menoteja parašė:
Vyrą užknisa, o man patinka 😅 triušiukaaaas. Einu paskui puse dienos dainuodama 🙈
Dėl to ir nervina, kad taip į galvą įstringa 😀 pas draugę jį mačiau, tai puse vakaro dainavom 😀
Inga.Dargu parašė:
Sveikos dar kartą, norėjau pasitarti, ar tos mamos, kurios jau primaitina savo mažylius, ar duodate paprasto vandens atsigerti? Maitinu mp ir duodu jau darzovių rag…
Aš vandenuko dar neduodu. Po košytės iškart maitinu MP.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai