buckiuke parašė:
Sveikos mamos. Tos kurios laukiates jau ne pirmo kudikelio. Kaip planuojat sodinti automobilyje vaikus? Na tarkim kexutes viena prie kitos, ar skirtingose pusėse? A…
Aš vyresnėlį paliksiu gale, o naujagimį priekį vešiu.
buckiuke parašė:
Sveikos mamos. Tos kurios laukiates jau ne pirmo kudikelio. Kaip planuojat sodinti automobilyje vaikus? Na tarkim kexutes viena prie kitos, ar skirtingose pusėse? A…
Aš vyresnėlį paliksiu gale, o naujagimį priekį vešiu.
buckiuke parašė:
Aš prieki negaliu vežti dėl airbag'u, tai vyresnelis už vairuotojo, o mažasis turbut per viduriuką 🤔
buckiuke parašė:
Naujagimis gale prie lango uz vairuotojo, kitoje puseje gale prie lango kitas vaikas, as per viduri (arba uz vairo) 🙂
Jaukumas parašė:
Kas turi tris? Kaip telpat automobilyje?![]()
pas mane vyriausias ses i prieki, o mazesnieji gale. Jei vaziuosime visa seima, tai vyresnelis sedes gale viduryje.
pievaieva parašė:
pas mane vyriausias ses i prieki, o mazesnieji gale. Jei vaziuosime visa seima, tai vyresnelis sedes gale viduryje.
Kokio amžiaus pas jus vaikai?
Jaukumas parašė:
Kas turi tris? Kaip telpat automobilyje?![]()
Tai pas jus jaundideli vaikai, 12 į vidurį juk kėdės nebereikia, 6 su pašikniuku šone ir kitoj puséj šone mažiausias vaikas su kūdikio kėdute
Lilaile parašė:
Tai pas jus jaundideli vaikai, 12 į vidurį juk kėdės nebereikia, 6 su pašikniuku šone ir kitoj puséj šone mažiausias vaikas su kūdikio kėdute![]()
Tai taip ir planuojam
6 metų dukros cybex autokėdė pas mus su apsaugom, teks į pašikniuką keist dėl vietos... tik ilgesnėse kelionėse kai visi kartu keliausim, tikriausiai teks mamai į vidurį kažkaip tilpt
bet jau svarstom ir apie 7 vietuų automobilį.
Jaukumas parašė:
Tai taip ir planuojam6 metų dukros cybex autokėdė pas mus su apsaugom, teks į pašikniuką keist dėl vietos... tik ilgesnėse kelionėse kai visi kartu keliausim, ti…
Draugės vaikai 11, 7 ir 2 tai seniau dvi kėdutės ir pašikniukas tilpo i galą
Jaukumas parašė:
Kokio amžiaus pas jus vaikai?
8,5 ir 5,5 😊
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai