Dekui visoms
Uzsisakiau plona komplektuka
@akvarele parašė:
Tikrai užteks, gimdymo skyriuj nėra kuo kvėpuot man, ten po kokius 26 palatose laiko 😱 O dar dažnai po gimdymo nuo hormonų šuolių išvis karščio bangos muša 🫣…
Omg, numirsiu jeigu ir santarose tokia temp bus
Soony parašė:
Omg, numirsiu jeigu ir santarose tokia temp bus![]()
Bus, berods per paskaitėlę kažkurią sakė, kad 28 😂 aš neįsivaizduoju kaip gimdyt tokioj temp 😂
@akvarele parašė:
Bus, berods per paskaitėlę kažkurią sakė, kad 28 😂 aš neįsivaizduoju kaip gimdyt tokioj temp 😂
Gimdyt tai gimdyt, bet kaip paskui miegot?
Soony parašė:
Gimdyt tai gimdyt, bet kaip paskui miegot?
plikais papais su pampersu tik 😂 neįsivaizduoju, man tikrai katorga bus, mes miegamajam tikrai vėsiai laikom termostatus nustatę 🫣
ErMa parašė:
Su tais vaikais visaip būna,apsivers kai reikes,aš iškart pajutau,kad verčiasi😀
O kaip Jūs pajutote?:)Nes negaliu suprast išvis kur jis yra šiuo metu😅🙈Šiaip labai dažnai makaluojasi pačioj apačioj:)Bet ir į šonus daužos dar😅🙈
Kosmonautas parašė:
Reiks ir man plono chalačiuko ir naktinių. Bandysiu vintede ieškot. Kokia graži šian diena, buvom Tautų mugėj, barankų prisipirkau, išvaikščiojom visą mugę,kaip ger…
Aplanket Kauka? As taip noreciau kada pakliut i tokius renginius, kai dalyvauja sis lygiaplaukis retriveris. Jis labai megsta glostymus, ir renka parama siuo metu ukrainos suniukams. Jis yra mano suniuko senelis. 🤗🥰🐾
SanGrin parašė:
O kaip Jūs pajutote?:)Nes negaliu suprast išvis kur jis yra šiuo metu😅🙈Šiaip labai dažnai makaluojasi pačioj apačioj:)Bet ir į šonus daužos dar😅🙈…
Su pirmąja labai jaučiau apsivertima, šįkart į klinikas nuvažiavus sakė jau apsivertes😁
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai