Indruliukass parašė:
Jooo, va dabar atsiminiau kad ir mūm tą patį sakė. Taip pat viena konsultantė sakė, jog tiesiog labai gerą reklamą su influenceriais pasidarė, bet niekas nepasigili…
O tai koki vezimeli vietoj cybex siule?🙂
Indruliukass parašė:
Jooo, va dabar atsiminiau kad ir mūm tą patį sakė. Taip pat viena konsultantė sakė, jog tiesiog labai gerą reklamą su influenceriais pasidarė, bet niekas nepasigili…
šventė parašė:
Cia tas, kur supasi pats ir i kalna ivaziuoja?
Jei taip, tai planuojame sita pirkti. Girdejome tik gerus atsiliepimus apie ji.![]()
Del kalno tai negirdejau...😏
BlueSky parašė:
Ne vieną siūlė, bet mūm labiausiai "prilipo" espiro miloo
ErMa parašė:
Aš dar nieko ir nesusiruošus į gimdymo namus,namuose pusremontis,vaiko daiktų prikrauta ,viskas dėžėse.Apsileidimas kažkoks😀😀😀😀
Pas mus lygiai tas pats😄🙈
Gimle parašė:
Hm, gal tada jūs tokiais kiekiais jų daugiau nebevalgykit.Ypač jei gliukozė netirta.
Negaliu, vaikas reikalauja cukraus 🤣
Kazkuri klauset del 3 skano Kauno klinikose. Tai ten pat eiti, kaip i Pernatalogini einama, i Moteru konsultacijos, i registratura, po to po desine uz spinteliu. Man buvo 4 kab. pas N. Zubruviene. Bet e sveikatoj rinktis bendra nesciuju, ne Perinatologini jau (skambinsiu dar paklaust del tos registracijos). Skyre man dar skana 32-34 sav., nors viskas gerai, tik vitaminu truksta, prie geriamu kali ir kalci pridejo, ir mg didint.
BlueSky parašė:
O mes issirinkom bugaboo - mus papirko jo lengvumas ir pravazumas
Oksana D. parašė:
O mes issirinkom bugaboo - mus papirko jo lengvumas ir pravazumas![]()
Kuri, fox ar kita koki? Jei raset nepamenu.
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai