Kisulita parašė:
Kas dar nepagimdėt, jūsų nepykina vakarais? Jau gal 4 dienas vargina pykinimas vakarais, ryte viskas ok, bet link vakaro šakės, tik vanduo 🙄
Labas. Ne, nepykina. Man 40 +4d.
Kisulita parašė:
Kas dar nepagimdėt, jūsų nepykina vakarais? Jau gal 4 dienas vargina pykinimas vakarais, ryte viskas ok, bet link vakaro šakės, tik vanduo 🙄
Labas. Ne, nepykina. Man 40 +4d.
Gimle parašė:
Ši tvarka skatina moteris greičiau grįžti į darbo rinką, o tėčius - labiau įsitraukti į vaikų priežiūrą.![]()
Na nežinau ką gali pakeisti du mėnesiai, kai juos gali panaudoti bet kada arba jų neimti, nes toli gražu ne kiekvienas vyras gali ir nori prižiūrėti vaiką visą dieną ( mamai tik didesnis stresas tam darbe)... kaip visada viskas daroma ne nuo to galo...
simute_j parašė:
Na nežinau ką gali pakeisti du mėnesiai, kai juos gali panaudoti bet kada arba jų neimti, nes toli gražu ne kiekvienas vyras gali ir nori prižiūrėti vaiką visą dien…
Tai dar bent jau butu galima pasiimti bet kada, kai ir mama namie, bet ne.. ir dar kai jie nera privalomi t.y. darbdavys nėra įpareigotas išleisti t.y. jis kaip ir turi išleisti, bet iš anksto suderinus laiką ir su sąlyga, kad yra kas pavaduoja... O pavaduoti nėra kam ir darbdavys gali sakyti kad dėl darbo specifikos aš tavęs negaliu išleisti... 🤷 Tai dauguma tėčių ir neima tų 2 men.
O kitas niuansas - nori, kad moteris anksčiau ir greiciau gryztu i darbo rinką, bet infrastruktūros, ka daryti su tuo pusantru ar dviejų m vaiku, nera sukurta. 🤷
Kisulita parašė:
Nepykina, bet man kita problema prasidejo - pradejo kojos tinti, ir taip normaliai... Vakar tai ir spaudimas jau virš normos buvo, geriau vaistus net .. jau siandien buvau nusiteikus vaziuoti i ligoninę atsikelus, bet spaudimas jau nevirsijo normu, nors kojos vistiek kaip kalades... 🙈 Tai matuojuos spaudima ir ziuriu ar kokiu papildomų simptomų neatsiras .. terminas gimdyti ryt 😁 tai bet kokiu atveju 4ni jau vaziuosiu į ligoninę, nes kazkaip nemanau kad ryt kas nors pajudes 😅
jablacka parašė:
Ar gavot dovanele is saviviladybiu kuriose priregistravot vaika😉
Taip, dar ligoninėje.
simute_j parašė:
Na nežinau ką gali pakeisti du mėnesiai, kai juos gali panaudoti bet kada arba jų neimti, nes toli gražu ne kiekvienas vyras gali ir nori prižiūrėti vaiką visą dien…
Man tai dzin, nori ar nenori, džiaugiuosi, kad prižiūri.
Kas tie 2 mėnesiai, čia puiki proga geriau pažinti savo vaiką ir geriau suprasti savo žmonos indėlio į vaiko auginimą vertę.
Kadushke parašė:
Tai dar bent jau butu galima pasiimti bet kada, kai ir mama namie, bet ne.. ir dar kai jie nera privalomi t.y. darbdavys nėra įpareigotas išleisti t.y. jis kaip ir …
Jeigu mama būna su vaiku namie iki 16 arba 22 mėn., o tėtis pasiima du paskutinius - tokiu būdu mamai nereikia antrą kartą grįžti į VPA.
Kisulita parašė:
Manęs tai nepykina. Vis prisivalgau ant nakties tai vis pagalvoju, kad nakties metu nesubloguočiau. Bet viskas ok.
Kadushke parašė:
Tai dar bent jau butu galima pasiimti bet kada, kai ir mama namie, bet ne.. ir dar kai jie nera privalomi t.y. darbdavys nėra įpareigotas išleisti t.y. jis kaip ir …
O kaip jūsų mieste su darželiais? Nuo kokio amžiaus anksčiausiai priima? Pas mus kai kur jau nuo 1 m., o dažnai pasirenkamas variantas -1,5 m.
Kisulita parašė:
Pas mane irgi buvo pykinimas atsiradęs, bet dabar kaip ir aprimo. Liko tik senos geros rūgštys nuo bet ko ir belenkiek.
Gimle parašė:
O kaip jūsų mieste su darželiais? Nuo kokio amžiaus anksčiausiai priima? Pas mus kai kur jau nuo 1 m., o dažnai pasirenkamas variantas -1,5 m.
Vilniuj nuo 1.5 grupė formavo. Anksčiau lyg ir negirdejau kad būtų.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai