Tragedija parašė:
Oho, seniai taip keturiom varinėja?
Apie pora savaičių ☺️ pries tai lingavo vis ir pakeldama užpakalį prisistumdavo keliukus ☺️ bet kiekvienas vaikas skirtingas 🥰
Tragedija parašė:
Oho, seniai taip keturiom varinėja?
Apie pora savaičių ☺️ pries tai lingavo vis ir pakeldama užpakalį prisistumdavo keliukus ☺️ bet kiekvienas vaikas skirtingas 🥰
Twogirls parašė:
Atrodo tvirtai varo 🙈 mums 5 su puse mėnesio, bando sliuožti, užpakalį kelia, bet kolkas nelabai išeina. Aplink savo ašį tik pasisukioja 😂
nikole_ parašė:
Kokios jūsų mergaičių galvos apimtys, ūgis ir svoris buvo 5 mėn apžiūroje?
Galvos apimtis 42cm, ūgis 68cm, svoris 6490g 🙂
Twogirls parašė:
Sveikos, gal turit kokį lifehack keisti pampersams mašinoj ? Kol mažyte buvo taip ant sedines paguldydavau bet kuo toliau tuo sunkiau telpam 😅 kaip keičiat keliauja…
Aš bagažinėj keičiu. Viena mėgstamiausių vietų šitam reikalui, nes pvz. degalinėse esančios tos atlenkiamos vystymo lentos man labai nesaugios atrodo, nes mano pupa ramiai nebūna ir tenka gaudyt, kad nenukristų nuo jos. Tai bagažinėj gana saugiai ir patogiai gaunasi, tik aišku sunkiau, jei daug daiktų vežatės joje 😊
Smiltys parašė:
Aš bagažinėj keičiu. Viena mėgstamiausių vietų šitam reikalui, nes pvz. degalinėse esančios tos atlenkiamos vystymo lentos man labai nesaugios atrodo, nes mano pupa…
Mano bagažine tokia kad vežimas ir viskas 😂
Twogirls parašė:
Mano bagažine tokia kad vežimas ir viskas 😂
Tai aš išsitraukiu vežimą 😅
Smiltys parašė:
Aš bagažinėj keičiu. Viena mėgstamiausių vietų šitam reikalui, nes pvz. degalinėse esančios tos atlenkiamos vystymo lentos man labai nesaugios atrodo, nes mano pupa…
Aš irgi bagažinėj 🤭🤭
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai