@Ieva parašė:
Neisizeiskit merginos , bet turiu klausimą..
kam kai kurios šitiek testu darotes?? Po 8-10vnt ? Ar tai nėra laiko gaišimas ir p…
Nes knieti kuo greičiau sužinoti
@Ieva parašė:
kam kai kurios šitiek testu darotes?? Po 8-10vnt ? Ar tai nėra laiko gaišimas ir p…
Nes knieti kuo greičiau sužinoti
@Ieva parašė:
Vienos krauja prisisidavineja ir seka hcg augima, as nenoriu iki laboratorijos lakstyt, tai su testais ziuriu, ar ryskeja juostele, t.y., organizme daugeja hcg. Kai jokiu simptomu nejauti, esi turejes nesekmingu nestumu, tai bent toks zinojimas atnesa daugiau ramybes Tiek ten tos finansines zalos, po 80ct uz testa sumoketi
@Ieva parašė:
Norisi kuo greičiau sužinoti, kad nesedėti taip ir nelaukti tos paskutinės dienos jeigu yra galimybė sužinoti anksčiau. Nieko daug tie testukai nekainuoja, o dar jeigu ir teigiamą parodo kurią nors dieną anksčiau nei tikėjaisi tai išvis už ta džiaugsmą negaila nei euro😀
Labukas, papasakosiu savo istorija, gal nuramins tas kurios dar nesulaukia teigiamo NT rezultato. Aisku dar tik sekmadieni eisiu ultragarso apziurai, kad patvirtintu kad tikrai viskas ok ir as laukiuosi. Bet is pradziu: mano mm pasibaige 08.31 o vaisingo dienos prasidejo nuo rugsejo 1, myliukas buvo Rugsejo 2-3dienomis. Keistas dalykas tas, kad is karto ta pati vakara man jau spaude pilvo apacia ir nuo tada as prastai miegu, ovuliacija Rugsejo 6, tai ta diena labai suspaude sona desnej pusej, skaudejo pilva ir nuo tos dienos jauciau kaip gimda padidejo ir noriu pastoviai i wc (bet as pagalvojau kad nesamone ir man tiesiog slapimo uzdegimas), tai su tokiom bedom gyvenau iki Rugsejo 19(2 dienos iki MM), nes ta diena nuvykau i ligonine, prisigalvojau visko, gal kad kokia cista ir tt, sakau greiciau pasisukus sona suima, sskauda,miegot negaliu i wc einu. Galvojau juk implantacinio kraujavimo nebuvo, NT neigiami tai tikrai kazkas cia kito. padare ultragarsa it krauja,slapima ir pasake kad desne kiauside siek tiek didesne bet normos ribose, slapimas geras, i HCG neigiamas. sako nieko tau nera. Na ka, isvakarese 20val pries ta diena kai turi but MM paskaudejo pilva kaip pries MM ir patepliojo, sakau, na va viena diena anksciau prasedijo "mano dienos", bet ryte vis tiek norejau likusi NT isnaudot , ir jis mane nustebino, pasirode neryski juostele, bet galvoju man jau cia psichologinis nestumas.Dar po dienos, kai MN velavo 1d pasidariau elektronini NT ir parode Nestuma 1-2 savaites. Tai cia kosmosas man kazkoks ir kolkas as netikiu kol daktarai nepatvirtins. Tai va kartais labai ilgai testai gali nerodyt.
Erdeiga parašė:
Laba diena merginos, man apie 6 sav., pas Gyd. Vyksiu tik spalio 16 d. Bet pastebėjau, kad vis įsiskausta pilvas ir nugara... kaip Jums ? Ar jaučiate maudimą, tenpi…
Man taip pat gana dažnai jaučiasi tempimas ir kartais nedideli diegliukai pilvo apačioje. Labiausiai jaučiasi jėgų trūkumas antroje dienos pusėje. Iki pietų atrodo jėgų daug, bet po pietų tai tik vis kur nors prisėst norisi. Laiptais užlipus į antrą aukštą pritrūksta jėgų tarsi būčiau po maratono 🙈
Sveikos! Sveikinu visas su zirniukais! Tyliai ir atsargiai bandysiu ir as isiliet i grupe, tuo paciu noriu pasiklaust, kada geriausiai registruotis pirmam vizitui pas gine? Nes as uzsirasiau 10.03 , o paskutines mm prasidėjo 08.31, tai gaunasi 4 sav, per skaiciuokles man apskaiciuoja, kad jau 5sav, tai jei skaiciuojat pagal mm tai dar ankstoka tikriausiai? Nes butu tik 4+5
Neriss parašė:
Sveikos! Sveikinu visas su zirniukais! Tyliai ir atsargiai bandysiu ir as isiliet i grupe, tuo paciu noriu pasiklaust, kada geriausiai registruotis pirmam vizitui p…
Ankstoka dar nieko nematys geriausiai eiti 7-8sav 😉
Žodžiu per tą stresą net neįkėliau... man šiandien yra 7DPO.. 7!! ryte dariausi Ypač ankstyvajį testą.. žiuriu nieko tai nieko.. ir kaip čia suprasti, pasidariau vėl, dabar nesenai po darbo ant prikolo dar iš gandrolabs kur visiškai nejautrūs... pasakykit ar jums irgi kažkas matosi??? Omg
Beluchii parašė:
Žodžiu per tą stresą net neįkėliau... man šiandien yra 7DPO.. 7!! ryte dariausi Ypač ankstyvajį testą.. žiuriu nieko tai nieko.. ir kaip čia suprasti, pasidariau vė…
Kitoje grupėje Jums atsakiau, bet ir čia paminėsiu - rytoj pasidarykit su kitu testu, šie praitą sav mane lygiai taip pat apgavo testukai - melagiai... nors labai linkiu, kad jum pasiteisintų ir nemeluotų 🙏🙏 bet būtinai pakartokit su kitu testu